Jérémie Cambier neemt per direct afscheid als trainer van SCOH B

Jérémie Cambier gaf aan dat hij niet langer de coach kan zijn van onze P3-ploeg. De tegenslagen hebben na verloop van tijd hun tol geëist. Met deze stap hoopt hij alsnog dat het team een ommekeer kan realiseren.

Jérémie Cambier was er van bij de oprichting van onze B Boys in 2014 tot nu bij; eerst als speler en sinds november 2017, 118 competitiewedstrijden als coach.

De verdienste van Cambier voor de sportieve uitbouw van de club kan niet genoeg benadrukt worden. Hij legde, als trainer van de B-kern, de laatste hand aan de doorstroming naar het P1-team van heel wat eigen jeugd zoals Gilles Haegemans, Arne Sempels, Lars Deweirdt, Yentl en Ben Marchal, Perhan Govaerts, Tuur en Seppe Thomas, Jona Covens en nog anderen.

Bovendien leidde hij vorig seizoen - samen met zijn assistent Yentl Noe - de B-ploeg naar promotie van 4de naar 3de.

Jérémie heeft zich die hele tijd ook steeds 100% geschikt in de soms moeilijke situatie die zich - ten gevolge van de sportieve visie en de voorrang van de A-ploeg - manifesteerde.

Het bestuur van SCOH bedankt Jérémie oprecht voor het geleverde prachtwerk, zijn constante inzet en loyauteit en wenst hem op korte termijn de "voetbalrust" toe die hij verdient.

SCOH hoopt snel een opvolger aan te duiden, en zoekt die binnen de club.