SCOH A - FC Melsbroek : 1-3

Het duel tussen SCOH A en FC Melsbroek was boeiend, redelijk in evenwicht maar uiteindelijk wint Melsbroek.

Onverdiend is de Melsbroekse zege niet, maar na de gelijkmaker van Acke leek het er toch even op dat Hoegaarden de bovenhand zou krijgen in een match, waarvan snel bleek dat het in de details zou worden beslist.

De 1-2 van Buscema in de omschakeling, wat later gevolgd door het dubbele geel voor Robbie Dumoulin deden de match echter definitief kantelen in het voordeel van de bezoekers. Met 10 tegen 11 probeerden de brouwers het tij nog te keren en via een vrije trap van Joren Nijs lukte dat bijna. Het sterke Melsbroek, terecht bovenaan in het klassement trouwens, hield de voorsprong echter vast en Buscema deed in de blessuretijd de Hoegaardse boeken helemaal dicht.

0-1 Epolo ('43), 1-1 Acke ('53) 1-2 en 1-3 Buscema ('76,'93).

Volgende week wacht KV Tervuren-Duisburg.

SCOH B - Toekomst Bunsbeek : 2-2

De bezoekers leidden terecht met 1-2 bij de rust (Doelman Lars Deweirdt stopte nog knap een penalty) na een te makke eerste helft van Hoegaarden.

In de tweede helft waren de jonge Brouwers duidelijk de betere ploeg en maakten ze, zij het pas laat, verdiend gelijk. Yentl Marchal zorgde met een prachtig genomen vrije trap richting winkelhaak nog bijna voor Hoegaardense winst maar Bunsbeek doelman Yari Covens redde eveneens knap het punt voor zijn team. Al bij al een billijk gelijkspel.

0-1 De Vos, 1-1 L Deweirdt, 1-2 Laeremans, 2-2 Sylvestre.