Cursus UEFA C - Najaar 2023

 

Volgend seizoen vinden zowel de opleiding "Initiator/UEFA C" als "Instructeur B" (waarover later meer) plaats op onze club!

De opleiding UEFA C gaat door tijdens de herfstvakantie: 30/10/2023 – 03/11/2023 (en enkele praktijken tijdens de kerstvakantie 26-28/12/2023). Ideaal dus om op zeer korte tijd (èn in de vakantie) de cursus te volgen!

Je kan nu al voor de UEFA C inschrijven via de website van de Vlaamse Trainersschool (VTS).

Alle info is ook te vinden op de website van Voetbal Vlaanderen.

De opleiding Initiator/UEFA C Voetbal is het beginniveau voor iedereen die nog geen diploma heeft en de trainerscursus voetbal wil starten. Tijdens deze praktijkgericht opleiding ga je, samen met de docent en medecursisten, op zoek naar hoe je leuke, leerrijke en actieve voetbaltrainingen organiseert. Na de opleiding kan je zelfstandig aan de slag als trainer-coach en weet je altijd een veilige en uitdagende omgeving te creëren voor jouw team (kinderen, adolescenten of volwassenen).

Schrijf zeker tijdig in, wat de opleidingen geraken regelmatig volzet!

Praktische info: wanneer je aanmeldt met je gebruikersnaam en paswoord op de website van de Vlaamse Trainersschool ga je via “Mijn VTS” de nodige informatie (lessenrooster, inschrijvingslijst) terug vinden. Je mag doorklikken op: Administratie opleidingen > Taken CV > Zoeken

Heel veel succes!