De U55 voetballers hebben ondertussen reeds één seizoen achter de rug. Gemiddeld zijn er 10 sportievelingen aanwezig. Dit gemiddelde kan uiteraard nog hoger! Daarom nogmaals een oproep aan iedereen die zich aangesproken voelt om zich in te schrijven.


Praktisch:

  • Er wordt gespeeld op vrijdagavond om 20u.
  • Volgens de beschikbaarheid van het A-terrein (kunstgrasveld) zal dit om de 14 dagen zijn.
  • Er is geen verplichting, er wordt enkel verwacht dat je je aanwezigheid even bevestigd via e-mail.
  • Enkel voor recreanten, je bent dus niet actief in een of andere competitie bij de jeugd of volwassenen.
  • Leeftijd speelt geen rol!
  • We spelen onderling en vriendschappelijk tegen mekaar, elke keer in een andere teamverdeling.
  • Je brengt je eigen sportkledij en aangepast schoeisel (kunstgras) mee.
  • Na de wedstrijd en de douche wordt de “extra-time” gespeeld in de kantine.
  • Speeldata zijn beschikbaar in Socceronline (ploeg U55)


Inschrijven:

Stuur een e-mail met volgende gegevens naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. :Voornaam/Naam, Email, Gsm.


Indien je nog vragen hebt kan je steeds terecht bij Steve Huon of één van de actieve U55-spelers: Theo Hermans, Yannick Versichel, Bart Hendrix, Luc Noe, Joeri Hoylaerts, Filip Vandeveire, Bert Vanroy, Koen Bevernage, Kris Vanmol, Kris d'Arnese, Frederik Depré, Joachim Goyvaerts, Stijn Philips, Bram van Bael, Geert Claes, Dieter Vlasselaerts.

 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender & Uitslagen A-kern

Kalender & Uitslagen B-kern

Kalender & Uitslagen Vets

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2017-18

Planning Socceronline

Volgende evenement

Lunch 01 oktober 2017
Inschrijven via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
MENU