Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Beste supporters en lezers van deze website. U heeft per uitzondering geen verslag gekregen van het voorbije weekend. De redenen waren tweeërlei: De vaste verslaggever kon niet aanwezig zijn op de wedstrijden en de drukte van het georganiseerde eerste tornooiweekend stelde ons niet in staat om nog snel een verslag uit de hoed te schudden.

Toch maken we nu summier nog een kleine terugblik

SCOH A - Rotselaar 0-0

Net zoals de heenwedstrijd eindigde ook dit belangrijk duel op een scoreloze 0-0. De Brouwers hadden het meeste balbezit en kregen ook de beste kansen via Velaers, Vanvelthoven en Soetaers maar konden bezoekende goalie De Spriet niet verschalken. De scheidsrechter of beter gezegd één van zijn assistenten eiste nog een hoofdrol op want op aangeven van hem en voor onduidelijke redenen werd Jens Polfliet met een 2de geel uitgesloten en moesten de brouwers een halfuur met 10 tegen 11. Ook Rotselaar speler Vanderelst werd nog dubbel geboekt en zo eindigde de wedstrijd met 10 tegen 10 maar zonder doelpunten.

Voor SCOH dus 2 verliespunten in de strijd voor de 4de plaats. Op Haasrode, dat verloor van Binkom lopen we desondanks 1 puntje uit maar... Averbode -Okselaar is back in business. Zij profiteren van het puntenverlies van Hoegaarden en Haasrode,  staan nu 5de op 3 puntjes van onze jongens, en doen volop mee voor plaats 4. Het blijft dus spannend met nog 3 wedstrijden te gaan. Zondag is het opnieuw D day in Lovenjoel

SCOH B - Atlas Linter 7-3

De mannen van afscheidnemend traienr Lars Lambert haalden flink uit tegen Atlas en hebben zo een revanche voor de ginds opgelopen zware nederlaag (8-1). Nochtans kwamen de jonge brouwers met 0-2 achter maar nog voor de rust bogen Morren en 2x Le Roi dit om in een 3-2 voorsprong. Atlas kwam nog gelijk maar daarna bracht Malcorps de B boys terug op voorsprong. In het laatste kwartier scoorde youngster Victor Mertens een zuivere hattrick en zorgde dus voor 7-3 winst en een mooi afscheid in Hoegaarden voor Lars Lambert . Volgende week spelen ze hun laatste wedstrijd in Butsel. Winnen onze jongens dan eindigen ze 10de !  

 

  

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender & Uitslagen A-kern

Kalender & Uitslagen B-kern

Kalender & Uitslagen Vets

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2017-18

Planning Socceronline

Volgende evenement

Zaterdag 12 & Zondag 13 mei