Trainer Tom Soetaers zit met kopzorgen want zijn selectie voor het belangrijke burenduel tegen Vissenaken is serieus onthoofd.

Over Janis Bartholomé kan de coach al een gans seizoen niet beschikken maar ook Lukas Velaers viel een tijdje geleden geblesseerd uit. Van Niels Bamps werd verwacht dat hij speelklaar zou geraken voor Vissenaken, maar gisteren werd er geen groen licht gegeven en zal Niels dus niet in de selectie zitten.

Tot overmaat van ramp valt nu ook Gert Jan Coenen uit en is Greg Fouarge een week naar het buitenland.   Vijf onbeschikbaarheden is veel, misschien te veel, maar desondanks zal er toch een strijdvaardig team tussen de lijnen gezet worden. Wie de bank zal bevolken is nog een vraagteken.

Kalender & Uitslagen A-kern 2016-17

Kalender & Uitslagen B-kern 2016-17