Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Het nieuwe jaar is nog maar net op gang geschoten en ook onze provinciale voetbalcompetitie herneemt. Na een korte winterbreak moeten de manschappen van trainers Soetaers en Lambert zondag terug de wei in. De B ploeg start als eerste deze keer. Om 14u30 tegen kopploeg Rummen-Geetbets. Om 18u speelt het eerste elftal tegen hekkesluiter Kortenberg.

  

SCOH A - Kortenberg (zondag 18u)

De eerste wedstrijd van de terugronde is dus een thuismatch en eentje tegen de jonge jongens van Kortenberg die met 0 punten troosteloos op de laatste plaats staan. We gaan niet onnozel doen, maar de drie punten moeten zondag in Hoegaarden blijven. We hebben veel respect voor elke tegenstander, en zeker ook voor de moeilijke beslissing van het Kortenberg bestuur om de tering naar de nering te zetten, maar in principe mogen de geelzwarten zondag geen partij zijn voor onze jongens.  We maken echter toch twee kanttekeningen.

In Kortenberg op wedstrijddag 1, domineerden onze mannen 90 minuten en wonnen oververdiend met 0-2. Toch duurde het tot in minuut 65 vooraleer de jonge Kortenbergenaars het hoofd bogen.

Een tweede kanttekening brengt ons 3 seizoenen terug. Toen was Boortmeerbeek het zwakke broertje van de reeks waar elke tegenstander vrij moeiteloos drie punten tegen pakte. Alleen de brouwers slaagden daar toen niet in, meer zelfs, de groenwitten verloren 2 keer met het schaamrood op de wangen. Sindsdien onderschatten we dus best geen enkele ploeg meer en de boodschap "never forget Boortmeerbeek" halen we zondag nog even boven. 

De ploeg van Soetaers trainde goed in de winterbreak en zal klaar zijn. Soetaers kan wel geen beroep doen op de geelgeschorste verdediger Jurge Wauters en de nog steeds geblesseerde maar revaliderende  Gert-Jan Coenen en Janis Bartholomé. Zondag om 18u, onder kunstlicht starten we aan seizoenshelft 2 !

  

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender & Uitslagen A-kern

Kalender & Uitslagen B-kern

Kalender & Uitslagen Vets

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2017-18

Planning Socceronline

Volgende evenement

Zaterdag 26 & Zondag 27 mei