Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Als 6de in de stand maar slechts op één puntje van de nrs 4 (Rotselaar en Haasrode) zitten de brouwers nog volop in de race voor de eerste 4 posities die zoals reeds gemeld waarschijnlijk recht geven op promotie. Vorige zondag drawden de mannen van Soetaers tegen Haasrode , nu zaterdag worden ze verwacht in de sportoase van Rotselaar, waar het plaatselijke Sportief op hun wacht.

De B ploeg van Hoegaarden moet op bezoek bij Atlas Linter en de honger naar punten is groot. Zou het zondag in Linter eindelijk eens lukken.

Rotselaar Sportief - SCOH A (zaterdag 20u15, Torenhofstraat Rotselaar)

De eerste ploeg van Hoegaarden doet het goed de laatste weken want in de laatste 5 wedstrijden werd niet meer verloren. De wedstrijd tegen Haasrode vorige zondag werd dan wel niet gewonnen, toch zorgde het voor vertrouwen en het besef dat er heel wat weerstand in deze ploeg zit. Nu zaterdagavond krijgen de mannen van Soetaers opnieuw een stevige brok voor de kiezen, namelijk Rotselaar Sportief, dat met 1 puntje meer dan Hoegaarden, gedeeld 4de staat.

Dat Rotselaar het prima doet is een understatement. De geelblauwen spelen pas vanaf dit seizoen terug in 2de provinciale en meteen in de top 5 staan is prachtig en verdient ons respect. In vele gevallen zie je promovendi wel even op het elan verder gaan, maar dit is niet het geval bij Rotselaar. Ze staan nu al 15 matchen lang bovenaan en dat getuigt dat ze over een sterk team beschikken.

Spelers als Vanderelst (ex Veltem en Bierbeek) en spits Stijn Baudet zijn natuurlijk geen meelopers en tillen wellicht het niveau van de oververdiende kampioen in 3deD vorig seizoen naar een hoger level. Vooral aanvallend doen de torenhofjongens het prima. Ze zijn één van de productiefste ploegen na leider Aarschot. Het wordt dus een zware klus voor de Hoegaardiers maar willen we meestrijden voor de subtop dan moeten we iets gaan oogsten op het Rotselaarse kunstgras. Gratis gaan we het er niet krijgen, dat is duidelijk, maar ook Rotselaar zal goed moeten zijn willen ze dit Hoegaarden kloppen. Het wordt ongetwijfeld een spannende wedstrijd.

Atlas Linter - SCOH B (zondag , 14u30)

De laatste uitwedstrijd voor SCOH B brengt ons naar Linter waar ze tegen de roodwitten van Atlas spelen. Moeilijk want Atlas staat op plaats 7. Hoop op nog eens puntengewin blijft bestaan, maar dan moet het ook eens meezitten zeker...

 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement

LUNCH 11/11/2018