Zondag starten de brouwers aan een thuis-drieluik . In chronologische orde ontvangen we Lovenjoel, Oplinter en Wezemaal.

Union Lovenjoel is dus de eerste opponent en dat is nu niet meteen een ploeg waar 3 punten tegen halen een evidentie is. Integendeel, de blauwwitten speelden vorig seizoen nog in eerste en staan na 4 wedstrijden met 6 punten boven SCOH. Vorige week namen ze de maat van Binkom, dat nochtans op dreef was. Lovenjoel, olv coach Gunther Magits,  zal naar eigen traditie een goed georganiseerde ploeg zijn, die op een zeer efficiente manier de foutjes bij de tegenstander kan afstraffen. Aan de Hoegaardiers dus om er zo weinig mogelijk te maken. Het zal zeker opletten worden voor spits Niels Mattheus, die in de voorbije 4 wedstrijden flink van zich heeft laten spreken.

Aftrap om 15u!

BERICHT AAN DE SUPPORTERS: De wedstrijd Genk-Anderlecht kan u vanaf 14u30 bekijken op het grote scherm in de kantine, net zoals de 18 uur wedstrijd tussen Lokeren en Standard

Voorbereiding 2017-18