Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

De B boys moesten zaterdagavond al opdraven in Rummen voor de eerste competitiewedstrijd en verloren die met zeer zware 10-0 cijfers.

De nederlaag op zich mag geen verrassing heten want Rummen-Geetbets is één van de favorieten voor de titel. 10-0 is echter een zeer zware pandoering en komt serieus aan bij de jongens en de staf, mede omdat de mannen van Trainer Lambert een goede voorbereiding achter de rug hadden. Er zijn wel verzachtende omstandigheden want heel wat spelers ontbraken . Elias Iblisdir was gekwetst, Milan Morren gaf in laatste instantie verstek wegens herexamens, Sven Omloop zat nog een schorsing uit van vorig seizoen, Philippe Le Roi had een trouwfeest  en Steven De Cock was op vakantiemet zijn gezin. Tegen een topploeg is dat iets teveel van het goede ... en als er dan ook nog eens heel wat individuele fouten zijn dan is er helemaal geen beginnen aan.

Desalniettemin was Coach Lambert not amused en zal er intern nog wel een woordje gezegd worden. Voor de trainer en de spelers zal het nog enkele dagen zuur zijn, maar dan moet de pil doorgeslikt worden en moeten ze de kopjes terug in de juiste richting zetten. Die richting is..."Volgende zondag de eerste thuiswedstrijd op het nieuwe kunstgras tegen Roosbeek-Neervelp B". Een goede wedstrijd en evt goede uitslag zal deze uitschijver kunnen uitwrijven.  Dramatiseren, keet schoppen en naar "de andere wijzen" is tijdverlies en brengt geen enkele meerwaarde. .

Kortenberg -SCOH A

Onze eerste ploeg start vandaag om 15u aan de competitie en hopelijk kunnen de mannen van Soetaers iets oogsten en daarmee het historische openingsweekend van het kunstgrasveld wat luister bijzetten.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement