De 2de ploeg van SC Out Hoegaarden speelde vanavond in Landen tegen het plaatselijke B elftal dat net zoals onze B boys in 4de prov actief is maar dan in Limburg.

Het werd een goede oefenmatch voor de brouwers die een 2-2 gelijkspel behaalden.

In de eerste helft kwamen de Landenaars 1-0 voor na een dekkingsfout maar na rusten scoorde eerst kapitein Vandeput en daarna nieuwkomer Joris Devos en leidde groenwit met 1-2. Uiteindelijk lieten ze de thuisploeg toch nog gelijkmaken.

Trainer Lambert was na afloop meer dan tevreden over hetgeen zijn jongens op de mat brachten. Deze wedstrijd was de laatste voor aanhef van de competitie waarbij de jonge brouwers zaterdag op bezoek moeten bij één van de titelpretendenten Rummen-Geetbets (aftrap 18u)

Voorbereiding 2017-18