Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

SCOH A - FC Warnant (P1 Luik):  2-4 
In onze 2de en laatste oefenwedstrijd tijdens de winterbreak verloren de Brouwers met 2-4 van de leider uit 1ste prov Luik FC Warnant. 

Een nederlaag tegen dergelijke sterke tegenstander zou geen verbazing mogen wekken maar toch was het achteraf even slikken bij de Hoegaardiers. Na een prima prestatie, beloond met 2 doelpunten via Vanvelthoven en Goen en nog redelijk wat kansen op 3-0 stonden ze in het slotkwartier 4 doelpunten toe aan de Luikenaars waardoor het oefentreffen voor de onzen toch wat "zuur" eindigde. 

Al bij al hebben de mannen van Lavigne er een goede wintervoorbereiding opzitten en het laatste kwartier van zondag gaan we niet in onze hoofden laten spelen. Nu zondag gaat het er om en ontvangen we Tervuren-Duisburg, een match die voor ons zeer cruciaal is. 

SCOH B - KVZ Glabbeek: 2-4 

Ook de B boys oefenden en dit tegen het B elftal weliswaar aangevuld met enkele jongens van Glabbeek A. Ook hier was de eindstand 2-4. Trainer Jeremie Cambier was tevreden over het spel maar niet over de uitslag. Vooral de inbreng en prestatie van enkele  U17 spelers, Maxime Putzeys, Tijs De Vogelaere, Perhan Govaerts en Tibo Berge was veelbelovend. Zondag hervatten onze B jongens tegen Haasrode B. 

 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement

LUNCH 21/10/2018