Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

In een heel aangename oefenwedstrijd hielden SCOH A en de Limburgse eerste provincialer Daring Huvo Jeuk elkaar dinsdagavond in evenwicht (2-2). Naast de langdurig geblesseerden Bartholomé, Philips, Vanderweyden en Coenen trad SCOH aan zonder doelman Haccour, Dumoulin, Wauters en Velaers (allen geblesseerd) .

De eerste helft ging goed op en neer met kansen langs beide kanten en een 1-1 tussenstand. Na de openingstreffer van Jeuk stelde Hoegaardens via Michiel Goen op aangeven van een prima geïnspireerde Niels Bamps gelijk. Ook in de 2de helft en na heel wat wissels bij beide ploegen (Mertens, Renmans, Fouarge en doelman Adnan Alhafez voor Hoegaarden )  waren er kansen aan weerszijden. Opnieuw kwamen de Limburgers op voorsprong maar na een mooie Hoegaardense aanval kon Laurens Vancorenbergh in 2 tijden de 2-2 maken. Alleszins een geslaagde zeer onderhoudende wedstrijd tussen 2 ploegen die wilden voetballen en die ogenschijnlijk geen last hadden van de zware feestdagen. Proficiat aan beide ploegen 

Een pluim ook nog voor scheidsrechter Rudy Geysembergh die de wedstrijd perfect aanvoelde en prima leidde en dit zonder assistenten !!  

Donderdag en zaterdag trainen onze jongens en zondag staat er een laatste oefenpot op de agenda tegen de leider van 1ste prov Luik, FC Warnant (14u30) 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement