In ons wedstrijdverslag van de door SCOH verdiend verloren wedstrijd tegen leider VK Liedekerke haalden we in een slotstukje even uit naar de volgens ons onrespectvolle houding van de tegenstander en de trainer die nogal subjectief tekeer ging langs de kant.

Trainer Jeroen Winderickx heeft die commentaar van ons op zijn houding gelezen en was er blijkbaar wat van geschrokken. De jonge coach heeft zich per mail geexcuseerd en wijt het aan zijn onervarenheid en de emotie van het moment. Hij geeft toe hier soms in te overdrijven en dat hij naar de toekomst toe bepaalde frustraties beter zal proberen te plaatsen.

Wij vinden het van klasse getuigen dat de man zichzelf in vraag stelt en zich naar ons toe excuseert. Wij aanvaarden uiteraard die excuses en hebben per direct het stukje verwijderd uit ons verslag. Wat ons betreft zand er over dus.

We blijven trouwens bij onze mening dat Liedekerke het beste team is waar we tegen gespeeld hebben en wensen hen veel succes toe in hun race naar de titel.

Kalender Vets 2018-19

LUNCH 21/10/2018