De eerste oefenpot van onze jongens tegen de beloften van eerste klasser St Truiden werd logischerwijs verloren. Logischerwijs want in tegenstelling met de jonkies van de Kanaries hadden onze spelers slechts 2 trainingen in de benen en bovendien kon Coach Lavigne in tegenstelling tot zijn STVV collega Bart Janssens niet over 20 man maar slecht 13 spelers beschikken. STVV had dus overwicht en won uiteraard absoluut verdiend. Bij de rust stond het 0-4 maar pech hield groenwit wel van een voorsprong en wat later de gelijkmaker.

Na de rust was er meer stabiliteit en kon Michiel Goen na een wat ongelukkige 0 -5 de eerredder maken. Pas in de laatste minuut kwam de 1-6 eindstand op het bord. Na afloop vooral tevredenheid over het uitblijven van blessures de bij momenten en het debuut van Thomas Philips (doorgeschoven vanuit de B kern) en tester Rayan Walsh. Morgen gaan Lavigne en zijn manschappen naar Valkenburg voor een 3daagae stage.

Kalender Vets 2018-19

LUNCH 11/11/2018