Drieëndertig wedstrijden in competitie haspelden onze jongens in deze voetbaljaargang af, en dus blijft er nog eentje over in dit lange slopende seizoen.

Maar wat voor één !!! De laatste wedstrijd beslist immers of SC Out Hoegaarden volgend seizoen in eerste of tweede provinciale uitkomt. Een punt volstaat voor de wat ons betreft dubbel en dik verdiende promotie. We zijn er o zo dichtbij maar anderzijds ook zo ver af, want een punt halen tegen de tegenstander van zondag, namelijk VK Linden, is niet moeilijk, niet heel moeilijk maar aartsmoeilijk!! Toch kan het...

VK Linden speelde een onwaarschijnlijk sterk seizoen. De ploeg van trainer Rudy Verheyden wordt hoedanook 2de achter Kampioen SC Aarschot en promoveert samen met de kasseistampers en met het nr 3 VC Bertem-Leefdaal sowieso naar eerste provinciale.

Als we zeggen dat Linden een onwaarschijnlijk sterk seizoen speelde dan overdrijven we niet. Tweede op zich is al geweldig maar met 83 op 99 doen ze niet veel minder dan die andere indrukwekkende ploeg SC Aarschot. De Lindenaars hebben dus gewoon pech dat ze op Aarschot stootten anders waren ze kampioen van 2de geweest.

De heenronde van Linden was al indrukwekkend (zoek op deze site de voorbeschouwing van de heenmatch er op na, waar we hun stats  toen even opsomden), de terugronde is nog indrukwekkender.

Op 16 wedstrijden verloren ze 1 keer, verrassend vlak na nieuwjaar tegen Binkom, daarna wonnen ze 15 keer op rij !!!! en afgelopen zondag speelden ze 0-0 gelijk in Aarschot en zijn ze de enige ploeg dit seizoen die in Aarschot iets wist te halen. Ze incasseerden in 2017 amper 5 doelpunten !!! en bezitten dan ook de beste verdediging van de reeks.

Dankzij de 0-0 van Linden in Aarschot hebben we alvast iets gemeen met hen. SCOH en Linden zijn de enige teams die Aarschot van scoren hield. Linden is dus in 2017 de beste ploeg in 2A want Aarschot behaalde in 2017 "slechts" 41 punten.

Afin, we duizelen van zoveel geweldige cijfers en spreken hier alvast ons grootste respect uit voor wat de jongens van Trainer Verheyden hebben verwezenlijkt. Verheyden en zijn staf mogen ook trots zijn uiteraard want in 1 jaar zo een geheel kneden is indrukwekkend.  Proficiat VK Linden dus !

Maar wij zijn ook super bezig, want in 2017 verloren ook de jongens van Soetaers slechts 1 keer en zijn we de laatste 9 weken ongeslagen. We rijgen schitterende prestaties aan elkaar maar speelden jammer genoeg minstens 1 keer teveel gelijk om nu met een gerust gemoed af te zakken naar de Lubbeekse deelgemeente. Ironie o ironie, is dat wij nu o zo blij zouden zijn met nog eens een gelijkspel. Eén, ja 1 luttel puntje volstaat immers voor een Hoegaardens delirium want ja we willen zo graag uitkomen in die mooie eerste provinciale Vlaams Brabant.

We zijn nu al bijzonder trots op wat de Brouwers hebben gepresteerd maar vragen nog één keer aan de jongens van Trainer Soetaers om alles te geven, zich dubbel te plooien en op Lindense bodem een drawtje uit de brand te spelen. Voor één keer hoeven we dus niet te winnen :-)

SUCCES BOYS, YOU ALREADY MADE US PROUD, BUT PLEASE MAKE IT UNFORGETTABLE

BESTE SUPPORTERS WE DENKEN ER AAN ALS EXTRA STEUN VOOR ONZE PLOEG EEN SUPPORTERSBUS IN TE LEGGEN NAAR LINDEN MET VERTREK IN HOEGAARDEN (aan cafe den Venetiaen) ROND 14U. We kunnen dat enkel doen als we met minimum 40 zijn.   WE HOPEN OP UW DEELNAME EN STEUN

WIL JE INSCHRIJVEN DOE DAT DAN VIA EMAIL AAN This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. KOSTPRIJS 9€  (mogelijks minder als we met "veel" zijn)