Lekkere lunch, goed weer, veel volk en een ruime thuiszege 7-2. Daarna afscheid van Trainers Tom Soetaers en Lars Lambert en last but not least afscheid van Wim De Windt die na 11 jaar groenwit met voetbalpensioen gaat. Een topdag in Hoegaarden dus....waarvoor dank maar toch is het nog niet gedaan. We moeten volgende week in Linden 1 puntje halen om te promoveren naar eerste. Spannend tot de laatste dag dus...

SCOH A - VC Bekkevoort 7-2

Het wedstrijdverslag houden we kort want de score zegt deze keer genoeg. In de eerste helft was het wel nog spannend omdat de bezoekers na 3 gemiste kansen van de thuisploeg op 0-1 kwamen dankzij Tutenel. De Hoegaardiers herstelden echter snel via Goen (1-1) en toen Velaers er wat later 2-1 van maakte en Bekkevoort verdediger Leyssen vlak voor rusten met rood van het veld moest was de koers al gelopen.

Na de rust kreeg Hoegaarden nog 10 tot 12 doelzwangere kansen waarvan er 5 werden omgezet,  door Dumoulin (2x) Vanvelthoven, Polfliet en Veulemans. De bezoekers konden vanop de stip tussentijds voor de 4-2 zorgen maar spanning bracht dat Bekkevoorts doelpunt niet, daarvoor waren de Brouwers te sterk.

De 3 noodzakelijke punten in deze laatste thuiswedstrijd zijn dus dubbel en dik verdiend binnen maar omdat ook Averbode won moeten we zondag een punt gaan halen in Linden en dat is geen sinecure maar ook niet onmogelijk.

Nog 1 keer alles geven SCOH A !!!

Zaterdag 12 & Zondag 13 mei