Ook de derde thuiswedstrijd in één week leverde ons geen zege op. Sterker nog, SCOH gaf een 2-0 voorsprong weg en verloor nog met 2-3 van KSC Grimbergen. De B boys herstelden zich wel van de nederlaag van vorige zondag en wonnen met 2-6  in Lovenjoel

SCOH A - KSC Grimbergen  2-3

Prima eerste helft van SCOH dat zonder Goen (geschorst) aantrad. Al na 6 minuten stond het 1-0. Bamps zag zijn poging geweerd door doelman De Boodt, maar Blockx tikte de rebound binnen.  Wat later kopte Blockx door naar Nijs. Die knalde op de lat, de rebound kopbal werd door De Boodt onder de lat gehaald.

De eerste poging van Grimbergen kwam er via Janssens. Vertessen redde. Moding voor Grimbergen zette wat later scherp voor, Biaby kwam net te kort. SCOH was echter baas en kreeg kansen op meer. Nijs naar Blockx. Keihard schot eerste paal, maar de Grimbergse goalie De Boodt redde met een voetrefleks. Ook een volleyschot van Bamps op aangeven van Blockx werd door De Boodt gered.

Grimbergen zag af, maar kreeg vlak voor rusten ook nog een kans op een doelpunt. Gabrielli op aangeven van De Jonge alleen voor Vertessen maar ook die stond pal. 1-0 aan de rust en daar mochten vooral de bezoekers niet over klagen.

De brouwers gingen na rusten door op hun elan. Dumoulin opende op Nijs, die zette Blockx alleen voor doel. Tom haalde hard uit maar De Boodt (weer hij) tikte in extremis de bal in corner. In de 55ste minuut werd het dan toch verdiend 2-0. Bamps ging door, zette hard voor en zag zijn poging door een Grimbergse speler in doel verwerkt.

De Hoegaardiers op rozen maar lang konden ze de 2-0 net vasthouden. Een vrije trap van de Jonge werd door Heyvaert ingekopt. 2-1

De bezoekers roken bloed, werden sterker en vooral de driehoek Moding, De Jonge, Janssens liet zien dat het misschien wel de beste van de reeks is. Kapitein Moding (beste man bij de bezoekers) mocht na een actie van De Jonge en Biaby naar doel trappen en deed dat subtiel en goed. 2-2.  De Hoegaardiers waren aangeslagen en Grimbergen werd nu baas. Biaby besloot over, Moding knalde naast. Nog één keer dreigden de Brouwers. Blockx kopte een corner van Berghmans net over.

Het definitieve verdict werd geveld door Janssens. Hij kreeg de bal na balverlies bij SCOH en krulde vanop 25 meter de bal in de haak. 2-3, wat een ommekeer. SCOH probeerde nog maar was moegestreden en integendeel Vertessen hield Gaudaen nog van de 2-4.

Conclusie: Pijnlijk puntenverlies voor SCOH A dat 60 minuten schitterend speelde en de match al lang op een veilige 3-0 of zelfs meer had moeten beslist hebben. Na de te makkelijk weggegeven 2-1 viel het in elkaar en nam Grimbergen, met vooral een sublieme Brian Moding over.  We doen geen goede zaak gezien de andere uitslagen en dus moeten we vol aan de bak in de resterende 6 wedstrijden. Nu zaterdag worden we verwacht in Huldenberg, dat ook punten nodig heeft.

Union Lovenjoel - SCOH B:  2-6

De B ploeg spoelde de nederlaag van vorige zondag  door met een verdiende overwinning op een slecht en zwaar plein in Lovenjoel. Willekens kon al snel 2 keer scoren en Stynen knalde vlak voor rust vanop 35 meter de 0-3 tegen de netten.

In de 2de helft al snel een prachtige steekpass van Tuur Thomas naar de debuterende Zino Stas die met een "pichenette" de 0-4 scoort. Lovenjoel lukte op corner wat later de eerredder, maar Deweirdt en Nickolay Struyven , beiden op aangeven van Somaschini dikken de score aan tot 1-6. In de 87ste mag de thuisploeg (opnieuw op corner) voor de 2-6 eindstand zorgen. Volgende zondag ontvangen onze jongens, Butsel B.

Kalender Eerste Ploeg 2020-21

Kalender Tweede Ploeg 2020-21