Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

 

De kogel is door de kerk. Sinds enkele weken was geweten dat de brouwers op zoek moesten naar een opvolger voor Tom Soetaers. De sportieve cel van SCOH kreeg heel wat kandidaturen binnen en na enkele ges

prekken met ook zeer belovende trainers is de keuze gevallen op Carlo Lavigne (44j).

Met Lavigne haalt SCOH één van de bekendste trainersnamen uit de regio binnen. In het recente verleden was hij trainer van ondermeer Houtem VV, Bierbeek, Averbode en KVK Tienen.

Ook als speler bereikte Carlo Lavigne een hoog niveau. Als jonge snaak debuteerde hij in eerste nationale bij STVV onder toenmalig coach Walter Meeuws. Na enkele seizoenen bij de Kanaries verkaste hij naar het stamnummer 1, The great old, FC Antwerp. Na omzwervingen bij Aarschot, Verbroedering Geel en KVK Tienen speelde Lavigne ook 2 seizoenen bij de toenmalige eerste provincialer KSC Hoegaarden (seizoenen 2001-2003). Na zijn Hoegaardense periode waar hij naar eigen zeggen een heel goed gevoel aan overhoudt speelde hij nog enkele seizoenen in provinciale met ondermeer Woluwe Zaventem, Hulsbeek en Hoeleden.

Lavigne wordt volgend seizoen dus de nieuwe sportieve baas van SC Out Hoegaarden. Het bestuur van SCOH, is er van overtuigd dat we met Carlo een coach binnen halen die past binnen de ambities van de club. We heten Carlo nu al van harte welkom in onze warme groenwitte familie en wensen hem alle succes toe.

Nu zondag speelt de ex ploeg van Lavigne (Averbode) dus tegen zijn toekomstig team SCOH. Een extra pigment voor deze nu al veelbelovende en cruciale match.

 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement