Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Op vrijdag 30 september organiseren we voor de derde keer een quiz. Daar de opbrengst integraal naar de jeugd (Jong Hoegaarden) gaat, hoop ik op een massale opkomst van de ouders en spelers van de eerste ploegen.

De 1ste voetbalquiz vond plaats in de kantine van Hoegaarden. Door de massale opkomst bleek onze kantine in Hoegaarden een beetje te krap, waardoor we voor de 2de quiz (verleden jaar) hebben moeten uitwijken naar Het Kouterhof. Ook verleden jaar hebben we spijtig genoeg enkele quizploegen moeten weigeren (en dus ontgoochelen) door het massale succes. Daarom zal dit jaar de quiz doorgaan in de sporthal. Wacht niet te lang om je ploeg in te schrijven als je erbij wil zijn want ook een sporthal is snel gevuld…

In tegenstelling tot de 2 voorgaande “voetbal” edities, betreft het nu een algemene kennisquiz zodat ook de “niet-voetbalfreaks” onder ons het nodige plezier aan de quiz kunnen beleven.

Na evaluatie van de voorgaande edities en feedback van de deelnemeners, hebben we ook besloten om de moeilijkheidsgraad van de vragen gevoelig te laten zakken zodat de quiz ook toegankelijk is voor “niet-beroepsquizzers”. Je hoeft dus geen Albert Einstein of Stephen Hawking te zijn om de meeste vragen te kunnen oplossen. Er blijven natuurlijk moeilijkere vragen in de quiz zitten die Homer of Bart Simpson waarschijnlijk niet juist kunnen beantwoorden (maar Lisa wel), want anders eindigt iedereen op de eerste plaats natuurlijk.

De quiz wordt gespeeld met ploegen van vier en kost € 20 per ploeg. De betaling gebeurt ter plaatse op de dag zelf. Inschrijven kan op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Graag opgave van de ploegnaam bij inschrijving.

Indien er mensen zijn die voor eventuele tombolaprijzen kunnen zorgen, altijd welkom. Je kan deze bij gelegenheid afgeven in de kantine van Hoegaarden. Mensen die eventueel willen meehelpen op de quizdag zelf (o.a. uitdelen en ophalen vragen, barvrouw of -man, afwassers/afruimers, opdieners,…) zijn natuurlijk ook meer dan welkom. Graag een mailtje naar de voorzitter van de jeugd: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement