Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Roosbeek, ook een ploeg uit de gevarenzone van de competitie heeft een ferme thuisreputatie, een klein veld waarop ze de tegenstrever moeilijk laten voetballen... toppers als Diest, Aarschot en Butsel kunnen daarvan meespreken... aan ons om te bewijzen dat we na al de sportieve perikelen van de voorbije weken opnieuw klaar zijn om de zespuntenveldslag aan te gaan met Siegi en Chris W.aan het roer.
 
 Het eerste kwartier van de match schijnt ons dat te lukken ook, alleen in de zone van de waarheid laten we het afweten. Sporting probeert het met lange ballen en vooral met heel veel inzet, wij gaan wel in de duels maar verzilveren nooit de afvallende bal, Roosbeek is altijd een stapje voor, een pak agressiever...
 
We gaan de eerste keer in de fout als Goossens tussen twee Hoegardiers uit de draai toch nog mag afdrukken, de bal zeilt naar de kruising, Wim weert af maar kan niet klemmen en Camps is er dan al als eerste bij om in te tikken...
Roosbeek steekt nog een tandje bij, laat ons niet voetballen en wij krijgen maar weinig klaar-gemaakt in hun zestien... Sporting scoort de 2-0 nadat wij te gemakkelijk uitgekapt aan de hoekschopvlag ook nog de tussenkomst missen in de rechthoek, Ancaer aanvaardt in dank.
 
De ref weigert ons bij een hoekschop een strafschop na overduidelijk handspel, in de tweede speelhelft zal hij voor ons de bal nog eens buiten de zestien leggen, wij hadden de fout er binnen gezien...  
We krijgen echter net voor de appelsientjes ook nog de 3-0 geserveerd: een aanval uit het boekje, snel, snedig, met maar drie tussenpersonen en de vierde man,  opnieuw Camps, mag een voorzet doodleuk ongedekt binnenleggen aan de verste paal... We staan er bij en kijken er naar !
 
De tweede speelhelft doen we er alles aan om de eerredder te scoren, om eventueel nog terug te komen: Joni voorbij alles en iedereen moet te ver uitwijken en trapt naast. Even later lukt het ons om een bal binnen de kleine rechthoek nog hoog over het sportingdoel te trappen...een been, een voet van de tegenpartij in de weg, scoren lukt ons niet.
 
We moeten de spreekwoordelijke beker helemaal ledigen want Ankaer pikt ook zijn tweede goaltje mee: we ontzetten te slap, uit de tweede linie wordt de bal tegen onze paal getrapt en het is weeral een Roosbeekspeler die de rebound heeft... 
 
De zespuntenmatch die we ons, na de prestatie van vorige week op de hals haalden, gaat hierbij verloren, spijtig maar helaas !  
Werk aan de winkel dus voor ons kersvers trainersduo, we hadden ze voor hun moedige beslissing graag beloond gezien, vandaag zat echter “de mot” in de ploeg, volgende week, tegen een voetballende tegenstander, zal dat een stuk beter zijn, zo zijn Hoegaardiers toch ! 
 
Hou nu al 31/01 en /of 01/02 vrij voor de Italiaanse avond tvv de SCOH-jeugd in Outgaarden.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement