Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Met tien op twaalf uit de drie vorige wedstrijden, waaronder één puntje tegen de allereerste, kon het op eigen veld niet mis gaan tegen de allerlaatste van de rangschikking. Wij hadden ons allemaal al voorbereid op een resem doelpunten want... de drie punten die Boortmeerbeek tot heden verzamelde hadden wij hen cadeau gedaan... onze wraak zou zoet zijn.

 

Bij ons ontbreken de studenten Glenn en Robin, Steven en Geerard zitten een gele schorsingsdag uit Janis herstelt nog, Joni is terug bij de selectie.

 

We starten furieus, we krijgen de ene kans na de andere maar we scoren niet: een voet, de paal, de doelman...

Na een kwartier staat Boortmeerbeek al met tien, rood na een tackle op Jens die alleen op doel afgaat. Bjorn trapt de vrijschop tegen de lat.

Dan gebeurt dat wat niemand verwacht, de gasten met tien, wij besluiteloos en wat overmoedig, balverlies aan de zestien en Boortmeerbeek scoort . Bij nader toezien blijkt de doelpuntenmaker slechts 48 jaar oud te zijn, een man met toekomst !

 

Uit al onze kansen kan Joni dan toch nog de gelijkmaker binnentikken, verder geraken we echter in de eerste vijfenveertig minuten niet.

 

 Na de appelsientjes beginnen we opnieuw gedreven, weer kansen maar geen doelpunten en geloof het of niet, Boortmeerbeek scoort uit een tweede kans een tweede doelpunt, 1-2 en enkele Hoegaardiers kiezen dan al voor de titelstrijd bij de veldrijders... ongelijk kan je ze niet geven !

 

Bjorn mag ons even later terug in de match brengen met een keurig omgezette strafschop maar dat is vandaag maar een pleister op een houten been, drie minuten later staat het opnieuw 2-3 via Bracke... hun derde kans uit de wedstrijd..

 

Met nog een half uur te gaan denk je dan dat alles nog kan maar we moeten uiteindelijk lijdzaam toezien hoe Boortmeerbeek zijn puntentotaal hier op het heilige gras van Hoegaarden komt verdubbelen... ze hebben er nu zes... twee overwinningen tegen Hoegaarden !

 

Ondanks alles verzeilen we zo opnieuw bij het staartpeleton, vier puntjes verwijderd van de voorlaatste plaats, met achtervolgers die vandaag bijna allemaal winnen... spijtig maar helaas, we zullen er zondag in Roosbeek weer echt tegenaan moeten gaan, opnieuw een zespuntenmatch ! Succes.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement