Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Na een deugddoende winterstop en met voor sommigen onder ons de aangeslibte kilootjes er nog niet helemaal af naar de competitieleider trekken kan je moeilijk als “late nieuwjaarscadeau” beschouwen... maar het zal moeten !
Wij dus naar Lovenjoel, zonder onze nog herstellende goalgetter Janis maar met de overwinningsroes van voor de stop nog in de kop, gaan we er hier toch ons uiterste best voor doen... alhoewel, we hebben tegen deze ploeg nog maar zelden iets kunnen pakken, vaak onverdiend, maar dit Union ligt ons niet. Ze mogen zich hier wel weer gelukkig prijzen met de opkomst van de Hoegaardiers, thuissupporters zijn er nauwelijks !  
 
Het vaatje waaruit de competitieleider gedurende de hele eerste helft tapt is maar heel klein bier, het provinciale voetbal van 2B onwaardig, wij proberen daar iets tegenover te zetten maar verder dan een schot van Dimi op de lat geraken we niet... Lovenjoel blijkt totaal onmondig, ze spelen geen enkele doelrijpe kans uit ! 
 
Na de pauze vliegt de thuisploeg er wel wat heviger in, hun lange ballen naar de spitsen komen vandaag echter niet toe en de frustratie laait op ! 
De scheidsrechter, te pas en vaak te onpas zeer gul met kaarten is uiteindelijk de gebeten hond... het ontaardt en na twee rode exemplaren voor Lovenjoel ziet het er voor ons opeens heel goed uit, hier kunnen we misschien wel de drie punten meepakken... we vertikken dat echter spijtig genoeg en de wijze waarop we dat doen gaan we ter discussie aan de echte kenners overlaten... Lovenjoel heeft het cadeau wel in dank aanvaard ! 
Geeke krijgt  ter compensatie nog een tweede geel, hem missen we volgende week samen met Steven (3 geel) en Robin (studies). 
 
De match samenvatten kan in een paar woorden: één echte doelkans en die was voor ons, een wanprestatie van de ploeg die ooit de finale van de Peugeot-cup speelde en de huidige leider in de competitie is, wij hadden hier meer kunnen mee doen !,
 
Op voorhand hadden we natuurlijk wel allemaal “getekend” voor de ene puntje hier, met tien op twaalf en met volgende week Boortmeerbeek op bezoek kunnen we misschien definitief ons nestelen in de linkerkolom.... 
 
Succes !

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender & Uitslagen A-kern

Kalender & Uitslagen B-kern

Kalender & Uitslagen Vets

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2017-18

Planning Socceronline

Volgende evenement