Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Na de glansprestaties van de voorbije twee weken en als cadeau voor “Noor” van onze kersverse vader Bjorn, kon het bijna niet anders of we gingen in Lubbeek nogmaals de volle buit halen.
 
Bjorn terug uit blessure nog op de bank, Janis nog uit met blessure en Jens met te veel geel, zo gaan we aan de slag als enige van de reeks al op zaterdagavond en ze mogen daar weer kontent zijn dat de Hoegaardiers er zijn, want voor de rest is de opkomst maar zeer pover.
 
Voetballend brengt Lubbeek er ook al niet veel van terrecht, een vrij jonge ploeg die voortdurend probeert om met lange ballen hun aanvalslinie te bereiken... wij staan echter al enkele weken sterk te verdedigen.
In een wedstrijd met tot dan weinig gevaarlijke situaties is het toch Lubbeek dat op voorsprong komt, uit wat geharrewar scoort Bouzanih na een kwartier met een mooi lobballetje.
 
De bierbrouwers zijn daar echter niet van onder de indruk want ze blijven secuur voetballen en verplichten de lokalen veelal tot verdedigend werk.
Even na het halfuur ziet Robin hoe Jurge zich mooi vrijloopt, de bal gaat diep, Jurge langs de lijn en zijn gemeten voorzet wordt in één tijd door Alexander tegen de touwen gewerkt: een goal uit het boekje !
Lubbeek kan niet echt iets terugdoen, SCOH geeft hier de toon aan. We rusten bij 1-1.
 
Na de herneming hetzelfde spelbeeld, wij de betere ploeg, Lubbeek met heel veel “afval” in zijn spel maar heel zelden in de buurt van onze rechthoek, wij delen hier de lakens uit !
 
Halverwege de tweede helft mag Jurge nog eens de lijn af, zijn weeral sublieme voorzet belandt bij Michiel en het staat 1-2... meer dan verdiend !
 
Wat dan nog volgt is een wedstrijd waarin Lubbeek hopeloos zwalpt, geen enkele goeie aanval meer kan ineenknutselen en waarbij wij nog een paar opgelegde kansen niet kunnen verzilveren, Michiel haalt prachtig om en treft de dwarsligger, de bal gaat een paar keer pal op de doelman, nipt over, nipt naast...
 
Een onverhoopt succes voor SCOH waarbij in de laatste drie wedstrijden voor de winterstop een negen op negen wordt neergezet en waarbij we met een redelijk veilig gevoel de terugronde induiken met 20 punten, nog net niet goed voor de linkerkolom... maar wie weet zijn we nu echt vertrokken !
Hervatten doen we uit tegen de leider Lovenjoel, een extraatje voor onze reputatie als we die kloppen !
 
Een dikke proficiat van ons allemaal voor Bjorn en zijn vrouwtje, Noor is een wolk van een dochter,
“doorgaan”, jullie zijn “goe bezig”, “ge kunt het”...

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement