Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Na de bolwassing van vorige week in Butsel is iedereen vandaag blijkbaar duidelijk gemotiveerd om in “onze gewichtsklasse” te proberen ons puntentotaal te verdubbelen.

De Stormvogels zijn wel niet onze favoriete tegenstanders, het is een ploeg die voor een serieus stuk draait rond Yassin Zine en voor de rest vooral rond inzet !

 

Bij de brouwers moet nu ook Dries verstek laten gaan wegens ontstoken kiezen, Troy kan niet aantreden wegens verzwikte voet, Steven Vl. Is wel helemaal fit. De jonkies zijn present !

 

 

De wedstrijd, al om 17.50 uur op gang gefloten, laat ons het beste verhopen, het loopt merkelijk vlotter, we halen licht veldoverwicht en komen een paar keer dreigend in de omgeving van doelman Vanderwaeren... Telkens is er ergens een been in de weg, een schuin schot van Michiel zoeft nipt voorlangs.

 

Als je in de hoek geraakt waar de klappen vallen krijg je echter dit soort dingen voor: Haasrode de eerste keer rond onze zestien, een afgeweerd schot, een klutsbal die in de voeten valt van Zine, Wim kansloos, 0-1 na tien minuten.

SCOH is niet van de wijs, onze druk vergroot maar scoren lukt ons niet !

 

We moeten een half uur wachten op de eerste mooi uitgesponnen aanval van de Stormvogels, maar die levert hen dan ook opnieuw succes op: de afwerking, opnieuw een klutsbal die ongrijpbaar verdwijnt in doel... lucky-goal nummer twee !

En toch geven we de moed niet op... maar onnodig balverlies doet ons diep in de eerste speelhelft helemaal de das om.

Terwijl onze ploeg helemaal vooruit denkt en het nog maar eens wegens noodzaak vertimmerde verdedigende compartiment even niet georganiseerd raakt, slaat Haasrode onmeedogenloos toe voor de 0-3,  spijtig maar helaas !

 

Met de rust in zicht gaan bij een paar van onze spelers de kopjes dan ook duidelijk hangen, zoveel tegenslag hebben we vandaag echt niet verdiend.

 

Na de herneming kan Janis nog even de hoop opnieuw doen oplaaien als hij een persoonlijke actie mooi afrondt, dat geeft duidelijk nieuwe moed aan ons elftal, de beste kansen zijn voor ons, de afwerking ervan laat na !

 

Ons laatste sprankeltje hoop wordt dan uiteindelijk door Zine aan flarden getrapt als hij zich ongehinderd tussen drie hoegaardiers mag vrijdraaien en in de verste hoek binnenschieten: 1-4, een te zwaar vonnis !  Jammer maar helaas !

 

Zondag trekken we naar Wezemaal, ook weer verliezende partij vandaag in Diest (4-0) en nog steeds puntenloos... daar moet het dan maar gebeuren, hoop doet leven !   

 

Vergeet niet: vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 oktober MOSSELDAGEN van SCOH in de kantine in Hoegaarden... allen daarheen !

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement