Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Onze gastheren troosterloos op de laatste plaats van de rangschikking met nog geen enkel punt, wij één overwinningske hoger, vandaag moet blijken dat we echt onder onze waarde  geclasseerd staan, hier pakken we zonder meer de drie punten mee naar huis !

Bjorn en Geke,  deze week niet helemaal fit, starten op de bank, onze coach kan over een bijna volledig spelersarsenaal beschikken.

 

In Wezemaal komen maar weinig lokale supporters opdagen , de bierbrouwers zijn  duidelijk in de meerderheid, na de superlekkere mosselen nog een overwinningske als dessert... daar doen we het graag voor !

SCOH begint dan ook sterk, probeert het voetballend.  Wezemaal hanteert de lange bal en bakt er maar weinig van... het duurt dan ook niet lang of we worden beloond voor al onze inzet: Troy geeft de aanzet, Michiel zorgt voor de assist en Janis rondt beheerst af: 0-1 na acht minuten.

 

 

Heel veel mooi voetbal krijgen we hier niet geserveerd, SCOH probeert wel, Rapide herpakt zich dan een beetje maar echt dreigen kunnen ze niet.

We zijn al twintig minuten ver als Dimi één van zijn vermaarde verre inworpen mag lanceren, de bal wordt door Janis haarfijn doorgekopt buiten bereik van de Wezemaalse goalie: 0-2 en aan de kant zijn we er nu al redelijk gerust in .  Een vrijschop voor de thuisploeg en een paar minder goed gerichte schoten van de bierbrouwers maken de eerste speelhelft verder helemaal rond...

 

Na de herneming zakken we iets dieper terug, de lange ballen van de thuisploeg vallen daardoor wat dichter bij ons doelgebied, Wim moet vaker aan de bak !

Rapide probeert het nu ook vaker met schoten uit de tweede lijn, ééntje daarvan kan onze goalie niet voldoende klemmen en de aansluitingstreffer is een feit.

 

Wezemaal put hieruit nieuwe moed en probeert een schijnbaar hopeloze situatie toch nog om te buigen... scoh kraakt even maar breekt niet.

Thomaz, Bjorn en Geke vallen sterk in en zorgen voor nieuwe zuurstof binnen onze rangen, we ademen weer wat vrijer.

Als iedereen zich verkijkt op een vrijschop van Dimi is Janis opnieuw bij de pinken om het balletje voor de derde keer in de lokale netten te deponeren...  Hoegaarden leeft weer helemaal op, onze tweede driepunter is binnen, 1-3, we zijn klaar voor de clash van volgende week thuis tegen Aarschot.

 

Proficiat jongens, jullie hebben voor ons een mooie namiddag bijeengevoetbald in het verre Wezemaal, Janis scoorde zich daarbij vast en zeker “in de gazet”, geweldig, zo zien we het graag.

 

Een extra woordje van dank nog aan de bezoekers maar zeker ook aan de werkers van onze zeer geslaagde “mosseldagen” ...

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender & Uitslagen A-kern

Kalender & Uitslagen B-kern

Kalender & Uitslagen Vets

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2017-18

Planning Socceronline

Volgende evenement

Zaterdag 12 & Zondag 13 mei