Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Een serieuze regenvlaag rond het middaguur had het terrein van Binkom zo goed als blank gezet ,de eerste kennismaking met het speelveld voorspelde niet veel goeds, gelukkig bleef de meeste regen daarna weg en kon er al bij al toch geploeterd worden.

Wij missen Bjorn met een gele schorsing, Jens is wel terug maar trainde de hele week nog niet, Mario is ook van de partij ,ze beginnen op de bank.

 

 

Het gure herfstweertje, de toestand van het terrein en twee ploegen die vandaag niet willen verliezen... zorgen er mee voor dat we maar weinig spektakel geboden krijgen, ballen die doorschieten, die, gedragen door de wind, niet aankomen ,soms te paniekerig voetbal, wij met windvoordeel maar we halen er weinig voordeel uit..

 

De eerste treffer valt als Quinten, duidelijk in buitenspelpositie , toch mag doorgaan en Wim het nakijken geeft, echt verdiend is dit niet te noemen maar we zijn op achtervolgen aangewezen en dat doen we dan weer goed.

We verhogen de druk, proberen de bal een paar tellen langer in de ploeg te houden, we benutten meer de flanken, Binkom moet fouten maken en dat loont: een vrijschop van Dimi, door Janis mooi verlengd, wordt door Robin oordeelkundig aan de tweede paal in het Binkomse doel gedropt.

 

SCOH is in het daaropvolgende kwartier duidelijk de betere ploeg, Janis haalt mooi uit maar treft ongelukkig de paal, Binkom dreigt vooral op stilstaande fases, we rusten  één– één.

 

Na de hervatting probeert de thuisploeg, met windvoordeel, met lange ballenen via snelle jongens als Broeckmans onze verdediging te verrassen, de beste kansen zijn toch nog voor ons, zwoegende Janis beleeft daarbij een pechdag, Michiel werkt zich de ziel uit het lijf, maar we lukken er niet in om de Binkomse goalie te kloppen. Ook de thuisjongens treffen nog de lat maar scoren doet niemand.

 

 Uiteindelijk kunnen we toch allemaal troost vinden in dit billijk gelijkspel na een evenwichtige wedstrijd zonder hoogstaand voetbal, waarbij wij één puntje meepikken op verplaatsing...

 

Zondag rusten we uit,dan komt Meerbeek,  thuis drie puntjes pakken zou prachtig zijn!

 

TER INFO:  ter gelegenheid van een “ruilbeurs” in de sporthal van Hoegaarden houden wij met enkele “die-hards” de voetbalkantine van SCOH van 01-11 (Allerheiligen) naar 02-11 (Allerzielen) de ganse nacht open...

Wie moeilijk de slaap kan vatten weet dus waarheen, kom ons eens goeienacht zeggen!

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement