Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Morgen woensdag moeten onze jongens opnieuw de wei in voor match 2 van het pas begonnen seizoen. Ook deze keer moeten de Hoegaardiers op verplaatsing, ditmaal naar Bekkevoort.

Met de drie punten van zondag op zak reist de ploeg van Tom Soetaers met vertrouwen af naar Bekkevoort. Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteiten van Kortenberg is Bekkevoort wellicht toch andere koek. De ploeg van speler trainer Sammy Greven speelde vorig seizoen een berejaar want ze behaalden een mooie derde plaats en speelden de eindronde voor promotie. Ook dit seizoen starten ze met ambities en die zetten ze meteen kracht bij door de openingsmatch te winnen van een andere outsider Averbode-Okselaar. . 

Vorig seizoen beten de brouwers 2 keer in t zand tegen de roodblauwen en dus we kunnen alleen maar beter doen. Het zal uiteraard blijven uitkijken zijn voor spitsen Schellens en Van Daele en de middenvelders Janssens, Gilis en Pairoux.  Voor SCOH is deze reis er eentje zonder veel druk. We weten dat we op bezoek moeten bij een outsider en dus wordt puntenverlies ingecalculeerd. Anderzijds zit het goed bij Hoegaarden en staat er een team dat gretig is, en zich niet zomaar zal willen laten afslachten. Eén van de uitblinkers van vorige zondag Greg Fouarge is onzeker. Greg hield het gisteren op training enkel bij wat rondjes lopen. Of GJ Coenen de selectie terug vervoegt is eveneens een vraagteken.

De aftrap van deze confrontatie tussen de nr 3 en 6 van het vorige seizoen of in dit nog prille seizoen 2 huidige koplopers staat gepland voor 19u. 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement

LUNCH 11/11/2018