Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

 SC Aarschot -SCOH A (zondag 15u) 

De laatste match van het huidige seizoen brengt ons naar Aarschot waar we de nr 2 van 2deprov B in de ogen moeten kijken. Aarschot was vooraf de grote titelkandidaat maar beet de tanden stuk op het indrukwekkende HO Veltem. Aarschot deed het anders ook weer outstaniding want het behaalde ook al 73 punten en normaal gezien is dat meer dan voldoende om de  champagne boven te halen. Voor de 2de keer op rij stranden de kasseistampers op de 2de plaats en zijn ze veroordeeld tot de eindronde. We wensen hen nu al alle succes toe en hopen voor hen dat ze de gegeerde promotie naar eerste kunnen afdwingen.
Vooreerst mogen ze nog eens oefenen tegen de brouwers. Belang heeft deze wedstrijd niet meer, maar trainer Gooris zal zijn mannen wellicht een goede generale repetitie willen laten maken met het oog op die eindronde. Onze coach Michiels zal zijn laatste match als T1 van Hoegaarden niet wllen afgaan en dus verwachten we toch wat strijd.Vorig seizoen hadden de zwartwitten het niet onder de markt tegen onze jongens en speelden we er 1-1 gelijk na een wereldgoal van Yoni Vangoethem. Dit seizoen, in de heenwedstrijd kregen we een dreun van Aarschot want een weliswaar gehavend groenwit kreeg een 1-6 pandoering aangesmeerd.
We gaan ginds proberen ons seizoen in schoonheid af te sluiten maar dat zal wel zijn zonder GJ Vanvelthoven en Gerard Pierreux die beiden gteelgeschorst zijn.  Succes mannen ! 

 

 SCOH B -ST Drieslinter (zaterdag, OUTGAARDEN 19u)

Onze B kern speelt zaterdagavond in Outgaarden, tegen Drieslinter. en dat is een moeilijke opponent. De stormvogels klopten afgelopen zondag RC Meldert met 3-0 en staan op een 7de plaats in de rangschikking. Of de mannen van Lambert hun mooie gelijkspel op Rummen kunnen bevestigen zien we zaterdag. Why not ! 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement