Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Cr Vissenaken -SCOH A : 2-4

In deze derby van de Velpestreek tegen Crossing Vissenaken moeten we de drassige wei in zonder Nijs, Coenen, Dumoulin, Bartholomé, Wauters... maar we kunnen altijd beroep doen op waardige en gemotiveerde vervangers, Hannes Claes en Philippe Le Roi zijn er vanaf de aftrap bij. Voor de rangschikking heeft deze match nog weinig belang, maar toch, wij winnen graag !

Met een volledig herschikte verdediging en middenveld is het aanvankelijk even zoeken, Crossing profiteert daar direct van, een zondagschot van Billiau zeilt over alles en iedereen en valt via de deklat in doel (1-0). De brouwers zijn echter niet onder de indruk en beetje bij beetje nemen zij de match in handen. Goen, Nicolaes en Soetaers krijgen goede mogelijkheden maar scoren lukt niet.

Wij moeten dus wat geduld oefenen want het duurt tot na de appelsientjes eer GJ Van Velthoven ons op voorsprong schiet, eerst via een mooi uitgesponnen aanval, drie minuutjes later van op de penaltystip.De Hoegaardiers heersen en Michiel Goen doet er in minuut tachtig volgaarne nog eentje bij, 1-3 en match gespeeld.

Crossing dringt in een laatste stuiptrekking nog even aan en kan daar zelfs nog een goaltje uit puren, Wuestenbergh scoort met het hoofd na vrijschop, maar zeer productieve GJ Vanvelthoven neemt met zijn derde treffer van de dag even voor tijd alle twijfels weg , 2-4 en oververdiend !

Zondag komt Butsel op bezoek, eerst krijgen we echter een traditioneel overheerlijke lunch geserveerd, let op, we trappen af om 15 uur !Wij hopen alleszins op verlenging van de zegeroes in onze laatste officiële match op en  als eerbetoon aan ons heilig Hoegaards gras dat na dit seizoen ter ziele gaat ! Succes boys

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement

LUNCH 11/11/2018