Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Ars Oplinter-SCOH A 

Zondag spelen onze jongens de laatste van 6 opeenvolgende uitwedstrijden, echter deze keer is de reis niet zo ver. De brouwers worden immers in Oplinter verwacht voor een onvervalste derby tegen het plaatselijke Arsenal. Een wedstrijd met inzet want vooral Oplinter zoekt nog wat punten om zich definitief te redden. Als deze wedstrijd een heruitgave wordt van de heenwedstrijd dan ziet het er voor de mannen van Arsenal trainer Grammet niet goed uit, want in november droogden de groenwitten de paarswitten met 5-0 af. Zo ver zal het nu welicht niet komen want Oplinter doet het in de terugronde heel wat beter.Met 15 op 27 halen ze meer dan het gemiddelde en kunnen ze die lijn doortrekken dan redden de paarshemden zich en verlengen ze hun verblijf in 2de. 

Confrontaties tussen Oplinter en Hoegaarden beloven altijd wat speltakel en animo en bovendien komen we ook altijd wat bekende gezichten tegen. Mussafer Beylem en Koen Bache hebben een groenwit verleden en Koen Donvil gaat al een eeuwigheid mee in het provinciale voetbal en is ook in Hoegaarden een gekende en graag geziene persoon. Deze drie genoemde spelers zijn ook speerpunten van het huidige Arsenal. Beylem is technisch vaardig en verraderlijk op vrije trappen, Bache, ook een aardig vrije trapje in de voet heeft bovendien de ideale doorsteekbal. Koen Donvil tenslotte, die aan zijn laatste seizoen als 100% speler bezig is (hij wordt volgend seizoen speler-T2 bij Wommersom) heeft altijd klasse te koop gehad en wil in zijn laatste seizoen 2de prov niet degraderen.

Voor SCOH wordt het dus geen simpele klus om iets te oogsten ginds. Vorig seizoen verloren ze een dramatisch slechte match met 1-0. SCOH trainer Michiels zal het moeten stellen zonder Wauters (gekwetst) maar kan misschien terug rekenen op Ausloos en Thys vanden Audenaerde.

SCOH B - KST Haasrode B

SCOH B ontvangt zondag Kortenaken-killer Haasrode B. Bij deze is er genoeg gezegd over de kwaliteit van Haasrode, want als je de leider kan kloppen ben je goed. Bovendien verloren ze sinds nieuwjaar nog maar 1 keer, en dus horen ze in de terugronde bij de 3 beste ploegen van de reeks. Het wordt een uitdaging voor de mannen van Lambert om Haasrode nog eens in het zand te laten bijten. Aftrap zondag om 15u op het A veld in Hoegaarden

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement