Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Deze inhaalwedstrijd werken we af op het B-veld van Rillaar, zaterdag voor Pasen... Robin Ausloos is er niet bij (vakantie).

Rillaar bengelt helemaal onderaan de rangschikking maar geeft met zijn vrij jonge garde iedere week het beste van zichzelf, onderschatting op dit moeilijk bespeelbare veld is hier zeker uit den boze !

De brouwers zetten weer van meet af aan de toon maar scoren lukt niet en het zijn de thuisjongens die helemaal  tegen de gang van het spel op voorsprong komen, Verhaegen mag op het halfuur scoren bij hun allereerste tegenprik . We verliezen dan ook al Jurge Wauters, hij verzwikt zwaar de voet op het hobbelige terrein, Kyle Dewil valt in.

Wij proberen er alles aan te doen om nog voor de appelsientjes tegen te scoren maar dat lukt ons niet.

Na de rust nog meer druk van de Hoegaardiers, maar het blijft wachten tot op het uur eer Michiel Goen de 1-1 kan scoren, hij verlengt een hoekschop van Tom Soetaers mooi tot in de verste kruising.

GJ Coenen verlost ons wat later uit ons lijden, ook hij mag aan de verste paal scoren met het hoofd, GJ Vanvelthoven stelt ons helemaal gerust, hij laat de Rillaarse verdediging “een poepje ruiken” en net beheerst de 1-3 eindstand.

Een meer dan verdiende overwinning, op een beter bespeelbaar terrein was die zeker nog hoger opgelopen, en een goeie algemene repetitie voor de trip van volgende week naar de buren uit Oplinter! Succes boys !

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement