Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

VC Bekkevoort-SCOH A (zondag om 15u in Bekkevoort, Oude Tiensebaan 20A)

Zondag reist onze eerste ploeg af naar Bekkevoort waar het een wedstrijd van periode 1 moet afhaspelen. De eerste periode ? Ja, want op vraag van Bekkevoort werd in de heenronde beslist de onderlinge confrontatie eerst in Hoegaarden te spelen en dan in Bekkevoort. De wedstrijd van nu zondag telt dus niet mee voor de huidige 3de periode. Wat ons betreft vrij onbelangrijk, want na de verliesmatch van de brouwers vorige zondag in Wezemaal zijn we ook daar uitgeteld. Voor Bekkevoort is de 3de periode wel van belang want ze prijken met 15 op 15 alleen aan de leiding van periode 3.

Alleszins hebben we iets recht te zetten tegen de roodblauwen want thuis liepen we ondanks een goede start op hun countermes en verloren we met 1-4. Ondertussen is er ook in Bekkevoort veel veranderd, want trainer Geert Paulussen gaf er zijn ontslag en speler Sammy Greven, nam zijn taken over en is de nieuwe T1 van Bekkevoort.

Hoegaarden heeft buiten de 3 punten als dusdanig weinig om voor te spelen ginder, alhoewel. Pakken we 3 punten in Bekkevoort dan zijn we wellicht mathematisch definitief gered en kunnen we helemaal op ons beide oren slapen. Trainer Michiels zal het alleszins moeten stellen zonder de productiefste SCOH spelers van de laatste weken, Goen en Soetaers" (beiden geschorst) maar recupereert mogelijks Bartholomé die uit blessure terugkomt.

SCOH B - Ars Goetsenhoven

Het 2de elftal van SCOH ontvangt zondag de buren uit Goetsenhoven en dat is toch een wedstrijdje om naar uit te kijken. Hoegaarden-Goetsenhoven is een derby en in het verleden stond die meermaals bol van spanning en strijd. Onze jongens hebben ook iets goed te maken, want vorige zondag was hetgeen ze op de mat legden maar slappe kost.

Trainer Lambert heeft geen zin om zich nog eens blauw te ergeren en dus kunnen zijn spelers maar best hun best doen, of het zou wel eens stevig kunnen gaan rammelen. Goetsenhoven staat 2 plaatsen boven onze B boys maar inhalen wordt moeilijk. Ze kloppen moet wel kunnen maar dan moet het dus terug zijn zoals tegen Atlas, RC Meldert of Kortenaken.  Ginds verloor SCOH B met droge 3-0 dus ook wat dat betreft mag er wat eergevoel losgemaakt worden. Alleszins won Goetsnehoven afgelopen zondag hun derby tegen Meldert en dat zal hun moed geven om er nog een derbyzege bij te doen. Hopelijk hebben ook onze jongens goesting.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement