Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

FC Rapide Wezemaal -SCOH A

Jammer, jammer jammer. Ok, de eerste ploeg raast de laatste tijd als een TGV over de concurrentie, want 12 op 12 met een doelpuntensaldo van 12-0 en dus hebben we geen reden tot klagen. Het is anderzijds wel jammer dat ons publiek deze prestaties op verplaatsing moet gaan bekijken. De mannen van Kris Michiels spelen immers tot 10 april niet meer thuis. Ook aanstaande zondag is er een reisje gepland en deze keer is het naar Wezemaal, waar de roodwitte Rapideboys van Trainer Bjorn Van Passel ons gaan proberen te temmen.

In Wezemaal gaat het dit seizoen ook niet zoals gewenst. FC Rapide had na hun prima seizoen vorig jaar (een gedeelde 5 plaats met SCOH)  en dankzij wat versterkingen gerekend op een veilige koers. Niet dat de mannen van Van Passel onderaan bengelen, maar op plaats 11 met 25 punten (4 meer dan voorlaatste Lubbeek) zijn ze nog niet op het droge. Bovendien sputtert de motor serieus de laatste tijd want in hun laatste 6 wedstrijden vergaarden ze slechts 1 puntje.  Ze zitten nu dus in de situatie waarin de brouwers tot een maandje geleden verkeerden. Namelijk daar waar het wellicht allemaal wat tegenzit. Voor de groenwitten keerde de wind dankzij een driepunter in Binkom en dus kan het ook voor Wezemaal terug lopen indien ze die negatieve spiraal kunnen doorbreken. Met die wetenschap zal Van Passel zijn mannen wellicht de wei in sturen, namelijk "knokken  voor wat je waard bent en hopen dat het eens meezit". 

Dit in acht genomen weten we dat we zondag een team met veel inzet mogen verwachten. Maar ook met voetballend vermogen, want we zijn niet vergeten dat we thuis tegen Wezemaal, ondanks een 1-0 zege, serieus afgezien hebben. Vooral in de eerste helft dan, waar de roodwitten ons bijwijlen van het kastje naar de muur tikten. Alleen scoren deden ze toen niet en dat brak hen zuur op. Doorbreekt Wezemaal de negatieve tendens, of boekt SCOH een 5de opeenvolgende zege. Zondag om +/- 16u45 weten we daar het antwoord op.

Eén ding is zeker, Traienr Michiels heeft luxeproblemen, want zijn volledige A kern op Hannes Claes na is beschikbaar.  Janis Bartholomé, Gert-Jan Coenen en Doelman Wim De Windt zijn terug en van de 15 effectieven in Lubbeek is niemand geschorst of gekwetst. De plaatsjes worden duur...

SCOH B - Korbeek Sport

De 2de ploeg van SC Out Hoegaarden, liep afgelopen zondag een nederlaag op (0-2) maar dat was tegen de vermoedelijke toekomstige kampioen Kortenaken. Onze jongens verdedigden zich echter kranig en verlieten dus met opgeheven hoofd het terrein.

Zondag spelen ze opnieuw thuis en nu komt Korbeek Sport op bezoek. Opnieuw een sterke ploeg maar hoogstwaarschijnlijk net iets minder sterk dan de leider. In Korbeek speelden de mannen van Lambert, toen nog onder leiding van Chris Waeytens, een goede match en gingen nipt (2-1) onderuit. Met dezelfde wedstrijdmentaliteit als de laatste weken en ietwat meer rust aan de bal moeten we in staat zijn het de roodblauwen van Korbeek -onder leiding van de zeer ervaren coach Gilbert Gille Winand -  moeilijk te maken. Succes !! 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement