Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Inhaalweekend !

SMS Lubbeek - SCOH A : (Lubbeek, zaterdag, 19u30) 

Ons eerste elftal zakt zaterdag af naar Lubbeek, voor een eerste inhaalwedstrijd. Belangrijk treffen trouwens want Lubbeek is volop in de race om zich te redden en ook Hoegaarden moet nog wat puntjes pakken om helemaal zeker te zijn. Na de 9 op 9 staat SCOH weer in de buurt van waar het verwacht werd (links in de tabel) maar met 29 punten zijn we dus nog niet safe. 

Een gezondheidswandeling zal het tegen de roodhemden van Lubbeek niet worden. De ploeg van voozitter Wollants staat immers op een met VK Linden gedeelde voorlaatste plaats en willen ze in 2de blijven dan moeten ze punten pakken. Op de klassering verder gaan zou onverstandig zijn, zo ver weg van Lubbeek staan we ook niet en in de heenwedstrijd hadden we geen overschot. Bovendien zorgden de mannen van coach Fille Janssens vorig weekend voor de stunt door "Veltem killer" en top 5 team RC Butsel met 5-1 af te drogen. Lubbeek tankte dus ook vertrouwen.

Bij de roodwitten komen we ook weer enkele "oude gekenden" tegen. Trainer Fille Janssens speelde ooit voor Hoegaarden maar ook ervaren rot Kevin Sevenants en middenvelder Stefke Vranckx hebben een groenwit verleden. Misschien ook uitkijken voor de sterke Jens Winnen, de aalvlugge Arno Booten en Wouter Derden, de maker van een hattrick tegen Butsel. 

SCOH B - VS Kortenaken (Hoegaarden, zondag 16u)

Ook de mannen van trainer Lars Lambert zitten even op een wolk. Na de mooie uitzege op Atlas en de deugddoende derbyzege tegen Meldert kunnen onze jongens iedereen aan. Zo voelt het toch vandaag ! Maar laat ons toch maar realistisch blijven, zondag wacht onze B boys een schier onmogelijke opdracht want de fiere leider VS Kortenaken komt op bezoek, en die zijn naar alle waarschijnlijkheid toch een maatje, of zelfs 2, te groot.

Na nieuwjaar kreeg de geelzwarte motor wel 2 accidentjes te verwerken want ze verloren verrassend van Haasrode B en Rummen, maar desondanks stevenen ze toch op de titel af. Enkel Bunsbeek zou hen nog van de titel kunnen houden.

9 op 9 pakken zou dus echt een stunt van jewelste zijn. Clichégewijs is in voetbal alles of toch veel mogelijk, en moet een match altijd gespeeld worden maar let's be honest, Kortenaken komt zondag naar alle waarschijnlijkheid gewoon winnen in Hoegaarden.  Wij gaan de ploeg van Daniel Vanhamel (ex SC Hoegaarden) met de nodige egards ontvangen, we gaan nadien een goei pint drinken met de toekomstige kampioenen, maar eerst gaan we ze het proberen wat moeilijk te maken. Een rammeling zoals die van enkele weken geleden tegen Waanrode willen we niet meer. De leider laten werken en zweten voor hun punten, dat moet de bedoeling zijn. Bjorn Ruysen, 2 jaar geleden nog in Hoegaardense loondienst, gunnen we zeker een doelpunt op zijn vertrouwde bodem maar hij zal er voor moeten spelen.

Zondag, omwille van de steakdagen uitzonderlijk om 16u, start het duel tussen groenwit en geelzwart en ook tussen Regi Andries, de Hoegaardense held van vorige zondag, versus Bjorn Ruysen of een duel tussen 2 topschutters :-)

   

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender & Uitslagen A-kern

Kalender & Uitslagen B-kern

Kalender & Uitslagen Vets

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2017-18

Planning Socceronline

Volgende evenement