Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Nog zonder Dimi Nijs, die niet fit raakte, geven we vandaag Linden partij. Na twee overwinningen op rij willen we hier toch ook iets rapen, Linden pakte bij ons de volle buit, wij willen die nu liefst terugpakken !

Zoals dat al terug enkele weken het geval is pakken de brouwers de match direct in handen en het is nog maar minuut dertien als Michiel Goen mooi aan de eerste paal voor zijn mannetje komt en een strakke voorzet van Tom Soetaers prachtig in doel tikt. De thuisjongens raken dan al wat gefrustreerd en een tweede geel voor Ceulemans zet de Lindenaren na een kwartier met tien ! Wij blijven de toon aangeven en op het halfuur draait Tom Soetaers zich mooi vrij en gaat alleen op doelman Cristael af. Michiel Goen mag het afleggertje intikken .Ondertussen moet Janis Bartholomé naar de kant met een verrekking, Koen Nicolaes komt hem vervangen. Nog voor rusten  zet Tom Soetaers ons op een comfortabele voorsprong, 0-3, wij genieten !

Na de herneming is Gerard Pierreux er met een verrekking niet meer bij, Kyle Dewil valt feilloos in. De thuisjongens gaan nogal stevig van start, Michiel Goen en Tomaz Thijs VDAaudenaerde worden daarbij een paar keer serieus aangepakt.Wij kunnen het ondertussen wat rustiger aan doen en als we Linden weer eens mooi uittikken en Robbie Dumoulin alleen voor doelman Cristael opdaagt is het helemaal afgelopen. Robbie wordt foutief gestopt, rood voor de doelman en de strafschop zet GJ Vanvelthoven probleemloos om. Quentin Houart komt nog in voor de fysiek gehavende Tomaz Thys Vanden Audenaerde. Net voor inrukken zet GJ Vanvelthoven ook nog de forfaitcijfers op het bord, een vrije trap van op de rand van de zestien zeilt feilloos over de Lindense gelegenheidsdoelman in de verste kruising.

Proficiat boys, we hebben genoten !

Zaterdag trekken we naar Lubbeek voor onze eerste van twee inhaalmatchen, hopelijk is de vandaag opgelopen lichamelijke schade dan grotendeels geheeld ! Succes !

Vrijdag, zaterdag of zondag niet vergeten even langs te lopen voor de steakdagen van SCOH in de kantine.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement