Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Trainer Kris Michiels heeft deze week aangegeven dat hij na dit seizoen stopt als coach van SCOH A.

Kris is gedurende 2.5 jaar trainer van de brouwers. Hij nam in januari 2014 over van Chris Vanleene en hield de brouwers na een slepende degradatiestrijd in 2de. Het seizoen nadien leidde Michiels de groenwitten naar een onverhoopte eindronde. Dit seizoen verliep het wat minder wegens heel wat omstandigheden en dus eiste het seizoen enorm veel energie van de trainer. Misschien dat dit hem ook doet besluiten er na dit seizoen een punt achter te zetten. 

Uiteraard blijft Michiels onze T1 voor dit seizoen en we wensen hem alle succes toe in de laatste 9 wedstrijden als sportieve baas van de eerste ploeg. Verder danken we Kris Michiels nu al voor al het geleverde werk als hoofdtrainer van de brouwers. Michiels is een vakman en bovenal een gentleman die in alle omstandigheden zijn uiterste best heeft gedaan de ploeg positief te leiden en de belangen van de club te behartigen. Onze wegen scheiden volgend seizoen maar de deur van SCOH zal voor Kris Michiels altijd open blijven staan. Bedankt Kris en succes in alles wat je sportieve pad kruist.

SCOH moet dus op zoek naar een nieuwe Hoofdtrainer en naar alle waarschijnlijkheid wordt dat huidig SCOH speler en ex Rode Duivel, Tom Soetaers.   

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement