Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

FC Binkom - SCOH A 0-1

Na 5 verloren matchen op rij won SCOH eindelijk nog eens en haalde het de drie superbelangrijke punten binnen. Het doelpunt van Janis Bartholomé op aangeven van Gerard Pierreux viel in de 70ste minuut. Een uitgebreid verslag krijgt u zoals gebruikelijk morgen te lezen 

SCOH B - Waanrode 2-8

Onze B boys waren een maatje te klein voor het nr 3 Waanrode en verloren met zware 2-8 cijfers. Waanrode begon wervelend aan de wedstrijd en reeds na 8 minuten konden de geelblauwen de score openen. Onze jongens werden de eerste 25 minuten overlopen en op het halfuur verdubbelden de Waanrodenaars de score. Toen de druk van de nr 3 milderde kregen onze jongens wat  meer voet aan de grond en in de 40 ste minuut kon Maxime Meert de 1-2 maken. SCOH terug in de match maar vlak voor de appelsientjes werd een dekkingsfout op hoekschop meteen afgestarft en gingen de bezoekers met een vrij veilige 1-3 score rusten.

Na de rust kwamen onze jongens te mak uit de kleedkamer en voor ze het beseften stonden ze 1-5 achter. Wedstrijd gespeeld en ook al kon Sven Omloop bij een 1-6 stand nog milderen tot 2-6, was er van een match geen sprake meer. De bezoekers scoorden nog 2 keer en SCOH doelman Tercalavres kreeg nog rechtstreeks rood voor een tackle buiten de 16. De brouwers moesten de kelk dus ledigen tot op de bodem en dropen met heel wat frustraties het terrein af. Coach Lambert was niet te spreken over de matige tot slechte wedstrijdmentaliteit van zijn ploeg. Geen coaching, geen wedstrijddiscipline en geen vuur. Tja dan ga je tegen een sterke ploeg als Waanrode zwaar onderuit. De trainingsaanwezigheid vorige week was wederom beneden alle peil en dus riepen onze jongens deze pandoering over hun zelf af. Zijn we na 3 goede wedstrijden terug naar af? Is de positieve vibe zo snel weg of gaan we ons met zijn allen herpakken? JHet antwoord ligt bij de B boys zelf. Volgende week reizen Lambert en co af naar Atlas, de week nadien ontvangen ze de buren uit Meldert. Tijd dus om deze week even te bezinnen en het seizoen op een deftige manier af te sluiten.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement