Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

SCOH A - ST.MEERBEEK

Met een povere elfde plaats in de rangschikking en met de hete adem van ”de bus” met de kandidaat-dalers in onze nek is iedere wedstrijd is er nu al eentje dat zou moeten gewonnen worden. Bij de brouwers is iedereen fit, Robin Ausloos trainde de voorbije week niet en start op de bank, doelman Wim De Windt is met vakantie, Lars Foucart staat onder de lat.

Voor ons is het al vrij vlug duidelijk dat hier twee ploegen op het veld staan die niet voluit durven voetballen, bij Meerbeek ontbreekt een beetje kwaliteit, de hoegaardiers zijn zoekende en komen, ondanks enkele plaatswissels binnen de ploeg weer niet echt aan voetballen toe. We zijn  helemaal afwezig in de zone van de waarheid en het is zoeken op het middenveld...

We trappen wel één keer tegen de dwarsligger en een paar keer sterven onze pogingen in het verdedigend beton van Meerbeek. Onze doelman wordt nooit echt op de proef gesteld... Wij versieren een aantal hoekschoppen waar we niets mee doen, onze vrijschoppen belanden grotendeels in de haag achter het Meerbeekdoel. Een logische 0-0 over de ganse lijn is de billijke ruststand.

Wie dacht dat de brouwers bloed hadden geroken en met het mes tussen de tanden na de herneming echt voor de overwinning zouden gaan kwam weer maar eens bedrogen uit. In één enkele dieptepass door de Meerbeekdefensie die echt gevaar oplevert en een kopbal van de ingevallen Robin Ausloos naar de kruising moeten we onze troost zoeken, voor de rest is het een opeenstapeling van balverlies, slechte passes en verloren duels.

Meerbeek heeft ook gezien dat SCOH sputtert, eerst laten ze nog een paar opgelegde kansen belachelijk onbenut maar als bezoeker Blomme in minuut 84  mag dollen met maar liefst zeven hoegaardiers en dan breed leggen op de volledig vrijstaande Van Osch is ons lot weer maar eens bezegeld.

Algemene teleurstelling over de ganse lijn, supporters, medewerkers, spelers en staf lopen er als geslagen honden bij, iedereen weet het zeker, tegen het Meerbeek van vandaag hadden we moeten winnen....spijtig maar helaas.

Zondag dient zich echter al een kans aan om in Binkom te tonen dat we meer kunnen dan wat we vandaag toonden, om er eens echt voor te gaan, het moet niet mooi zijn maar het wordt wel tijd dat het iets oplevert.

Wij zullen er staan, van jullie verwachten we dat ook ! Succes boys.

 

HALLE VV - SCOH B

Halle kreeg een heel ander SCOH te zien dan in de heenronde waar het nog 1-5 kwam winnen aan de Tiensestraat. De ploeg van trainer Lars Lambert is weer voltallig en heeft door de 5-2 zege van vorige week opnieuw vertrouwen getankt. Winst tegen Halle was onwaarschijnlijk maar niet onmogelijk.

Koen Verbist valt uit tijdens de opwarming, Milan Morren neemt zijn plaats in op het veld. Na 3 minuten zien onze jongens al een doelpunt van Reginald Andries (al dan niet terecht) afgekeurd worden wegens buitenspel. In een wedstrijd met weinig kansen is het Halle dat 2 keer aan het langste eind trekt. Onze jongens zijn de beste voetballende ploeg tot aan de 16. In het slot heeft SCOH nog de beste kans maar Sven Omloop treft de paal, in de rebound wordt er op de lat getrapt en een derde poging wordt door de keeper gered. Zo bleef het 2-0.

Wij onthouden vooral dat er terug een ploeg op het veld staat, maar dat sommige jongens nog een beetje zoeken naar hun beste vorm. Volgende week zakt de nummer 3 Waanrode af naar Hoegaarden. Opnieuw een uitdaging voor onze jongens dus. Succes mannen.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement