Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

SCOH A – S. Haasrode 1-3

Nu stilaan elke wedstrijd er eentje wordt die niet mag verloren worden, nu we daar belandt zijn waar we dringend punten moeten pakken, als gebleken is dat we de toppers niet aankunnen, dan moet die opdracht zeker en vast uitgevoerd worden tegen ploegen als o.a. Haasrode.

De Stormvogels kunnen niet beschikken over enkele van hun sterkhouders, de brouwers daarentegen hebben met Soetaers, Nicolaes en Coenen op de bank een klein luxeprobleem...

Als G.J. Vanvelthoven onze eerste, en wat later ook zal blijken onze enige echte uitgespeelde kans van de ganse match is,van dichtbij op de bezoekende doelman knalt hebben we van de hoegaardiers alles al gezien voor vandaag en een cadeaudoelpunt  na misverstand in onze verdediging is nog maar de inleiding van de zowat slechtste vertoning van het seizoen : Haasrode bakt er weinig van, wij helemaal niets. Het enige sprankeltje, zoals later zal blijken, ijdele hoop, is het feit dat we rusten met de kleinste achterstand...

Geen grotere gedrevenheid merkbaar  na de appelsientjes, paniekerig verdedigen telkens een verloren bal neerdwarrelt in onze zestien, geen opbouw van achteruit, geen duelkracht in het middenveld,  aanvallers die tot diep op eigen helft de bal moeten ophalen, passes die bijna nooit toekomen...een marteling voor de lokale supporter !Als na een vlagsignaal van de grensrechter voor buitenspel iedereen begrijpt dat een fluitsignaal van de ref  het logische gevolg is, hanteert de brave man geheel onverwacht de “wait and see” ...  onze goalie denkt dan de bal buiten zijn zestien te moeten neerleggen voor een snelle spelhervatting maar wordt met een fout voor handspel bedacht... Yacine Zine neemt dit cadeau in dank aan, hij krult de bal mooi voorbij het muurtje en net via de verste paal de 0-2...De SCOH-kopjes hangen, de doodsteek, de 0-3 van Zine, volgt vijf minuutjes later. Ook na de inbreng van de bankzitters kunnen wij daar slechts een tegendoelpunt op strafschop van Vanvelthoven (1-3)  tegenover stellen, jammer maar helaas !

Ondertussen zijn we met de ploeg waarmee we hoge verwachtingen koesterden, belandt op een weinig benijdenswaardige plaats in de rangschikking die nog weinig perspectieven biedt, behalve dan die van bang naar onder kijken... Zondag trekken we naar hekkensluiter Rillaar, liefst niet met de billen dicht maar met de overtuiging dat we tot nu ver onder onze waarde presteerden en daar beslist iets willen aan doen... Succes !

SC Orsmaal - SCOH B 4-2

De eerste wedstrijd van de B boys onder leiding van Lars Lambert werd verloren met 4-2 tegen Orsmaal. Toch speelde SCOH B een goede wedstrijd en waren het wederom individuele flaters die hen de nek omdeden. Na een 2-0 achterstand kon Mathei milderen voor de brouwers. Het betere spel was voor Hoegaarden maar weer mocht er te gemakkelijk gescoord worden door de thuisploeg. Leroi kon Hoegaarden weer op 1 doelpuntje brengen en een puntje zat er in. Toch kon Orsmaal uiteindelijk de zege veilig stellen door een 4de doelpunt. Een goede prestatie van SCOH B aldus coach Lambert maar de foutjes moeten eruit. samen werken en zondag thuis tegen Neerwinden dat gisteren de buren uit Meldert klopten !

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement