Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

De terugronde inzetten tegen de leider is geen geschenk, maar na de opdoffer tegen Aarschot waarmee we de heenronde afrondden hadden wij toch wat goed te maken. De gedrevenheid die we de voorbije week op training vaststelden deed ons zelfs hopen voor vandaag. Veltem moest een paar sterkhouders missen, samen met de langdurig gekwetsten ontbreekt bij ons Vanvelthoven (verlof). G.J. Coenen is terug van de partij.

Het eerste halfuur laat het beste vermoeden, zo is de eerste grote kans voor Janis Bartholomé, maar ze wordt net voor de doellijn gekeerd. Een paar andere kansen gaan dan weer de mist in...Op het halfuur mag Veltem schuin voor doel een vrije trap nemen, Schoeters verlengt met een omhaal en de bal verdwijnt ongrijpbaar in de verste kruising: een wereldgoal ! Dan gaan bij ons de koppetjes precies al een beetje hangen, onzorgvuldig en zenuwachtig uitverdedigen van de brouwers wordt door Veltemmenaar Mahy  in dank aanvaard en net voor rusten staat het, heel gevleid voor de bezoekers,  0-2.

Na de herneming krijgen we al snel de 0-3 geserveerd, een voorzet naar de volledig vrijstaande Schoeters wordt in één tijd op de schoen genomen, bedoeld als voorzet of als doelschot, wie zal het zeggen... maar het leer verdwijnt opnieuw prachtig in de verste hoek !  Spijtig maar helaas, de bierbrouwers kunnen dan geen vuist meer maken, Veltem heerst en zet de match helemaal naar hun hand, een leider waardig. Wij staan er bij en kijken er naar want gedurende de hele tweede helft kunnen we bijna geen enkele echte doelkans uitspelen: echt boeiend is dit voor een supporter niet !

Zaterdagavond gaan we SMS Lubbeek partij geven, wij hopen op beterschap !

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement