Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

VC Bertem-Leefdaal – SCOH A 2-2

Het slechte nieuws van deze week was toch wel het uitvallen van Jurgen Sergeys, hij deed een nare val met de fiets en kwetste zich vrij erg , Jurgen brak zijn  been en onderging ondertussen al een operatie. Wij wensen hem langs deze weg een zeer spoedig herstel. Onze overvolle ziekenboeg zwelt daarmee nog maar wat aan.

Na de ruime zege van vorige week waren wij op het kunstgras van Bertem-Leefdaal opnieuw de toonaangevende ploeg en het is slechts met een ultieme tussenkomst van de lokale doelman heel vroeg in de wedstrijd dat een poging van Michiel Goen onschadelijk wordt gemaakt. De thuisjongens brengen er voetballend maar weinig van terecht en ontsnappen een paar keer ternauwernood aan een achterstand, zelfs de ref sluit even de ogen bij een volgens de toeschouwers duidelijke strafschopovertreding.

Na de herneming wordt het al snel 0-1, Tom Soetaers draait zich mooi vrij binnen de zestien en wordt foutief gestuit. G.J. Vanvelthoven zet de strafschop feilloos om.

Als even later de thuisdoelman een schot van Tom Soetaers niet kan klemmen is een goed gevolgde Michiel Goen er als de kippen bij om de kans te verzilveren: we zitten op rozen  Pechvogel Koen Nicolaes treft ook nog de paal, Vanvelthoven besluit op de doelman en Goen trapt een voorzet van Claes over. Een ordeloos aanvallend Bertem-Leefdaal krijgt geen vat op de wedstrijd.

Als iedereen denkt dat de schaapjes al op het droge zijn begint er bij ons hier en daar wat “nonchalence”  in de ploeg te sluipen, kaarsjes die al een tijdje alleen nog maar “flakkerden” gaan ondertussen helemaal uit... We verliezen de duels en de druk naar voren, de jongens in de verdediging krijgen de volle laag, er wordt uit posities gelopen, er moeten noodremmen getrokken worden en de thuisploeg ruikt bloed...! Na een paar gemiste kansen mag De Backker toch de 2-1 binnentrappen en even later moet onze goalie lijdzaam toezien hoe Van Den Bosch op vrijschop de 2-2  maakt.De late inbreng van Bartholomé en Houart kan het verdronken kalf ook niet meer redden en een gedreven en ordeloos stormlopend Bertem-Leefdaal krijgt van ons toch hun puntje in geschenkverpakking cadeau. Een overwinning, die er dik inzat, had ons, gezien de resultaten van de andere ploegen uit onze reeks, stevig in de linkerkolom gezet, spijtig maar helaas. Zondag komt Vissenaken, een rechtstreeks duel om plaats zes in de rangschikking, wij duimen. Succes !

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender & Uitslagen A-kern

Kalender & Uitslagen B-kern

Kalender & Uitslagen Vets

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2017-18

Planning Socceronline

Volgende evenement