Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

We hebben klachten ontvangen van bewoners van de Jongensschoolstraat dat er vaak te snel gereden wordt in hun straat. Aangezien wij ongevallen willen vermijden en tevens onze goede verstandhouding met de omwonenden van de site Outgaarden wensen te behouden, vragen wij om jullie snelheid te beperken in deze smalle straat waar er tijdens trainingen en thuiswedstrijden veel tweerichtingsverkeer is.

Tevens willen wij benadrukken dat de parkings te Outgaarden en Hoegaarden geen speelterreinen zijn. De parkings en omliggende straten van beide sites zijn ook geen stortplaats voor allerhande afval (lege chips- of snoepzakjes, platic flessen,…). Ook dienen de eigendommen van de omwonenden gerespecteerd te worden (tuinen, garagepoorten, enz.).  

Waarschijnlijk ligt Jong Hoegaarden niet aan de basis van alle ontvangen klachten (bvb. bezoekende ploegen of hangjongeren dienen zich ook te gedragen), maar als wij met z’n allen onze verantwoordelijkheid in deze opnemen en het goede voorbeeld geven, kan ons zeker niets (meer) verweten worden en dragen wij bij aan het positief imago van Jong Hoegaarden.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement

LUNCH 11/11/2018