Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

SCOH A - Ars Oplinter (zondag Hoegaarden, 14u30)

Nu zondag staat de 4de opeenvolgende thuiswedstrijd op de agenda en die serveert ons de derby van de getestreek tussen Hoegaarden en Oplinter. Elk jaar is dit een wedstrijd die toch wel speciale aandacht geniet en meesta bol staat van spektakel. Wij hopen dat het dit jaar niet anders zal zijn en dat de supporters een spetterende voetbalnamiddag krijgen.

We moeten eerlijk zijn, onze A ploeg presteert te wisselvallig en onder de verwachtingen en veel liever dan spektakel hopen we op puntengewin. In de laatste 3 wedstrijden konden we maar 1 keer winnen en een nieuwe thuisnederlaag kunnen we missen als kiespijn. Waar is de tijd dat Hoegaarden een oninneembare vestiging was waar elke ploeg met schrik naar toe kwam. Nog niet zo lang geleden verloor SCOH meer dan 15 maanden lang niet in eigen huis. De laatste 2 seizoenen en ook dt seizoen (al 3 keer) verliezen we te veel thuis. Dit is nefast voor de klantenbinding  want supporters willen ook winnen !! Volgende zondag moeten de mannen van Coach Michiels extra op het gaspedaal gaan staan want we willen niet opnieuw verliezen dat is duidelijk.

Die van Oplinter willen dat uiteraard ook niet en zij hebben de puntjes ook broodnodig. De mannen van Coach Gunther Grammet staan 13de met 10 punten en willen ze wat uit het degradatiegewoel blijven dan moet er in Hoegaarden iets geoogst worden.  In hun andere derby op en tegen Vissenaken slaagden ze daar in, dus de brouwers zijn gewaarschuwd dat de paarswitten met het mes tussen de tanden naar Hoegaarden zullen afzakken. Een derby is altijd moeilijk en in dit geval, 2 teams die minder presteren, wordt dat er niet makkelijker op. Arsenal Oplinter onderging een serieuze facelift dit seizoen. Ze haalden heel wat spelers binnen zoals de immer sympathieke en balvaardige middenvelder Koen Donvil. Koen was bij Wommersom een ex ploegmaat van Tom Soetaers en Koen Nicolaes (zondag geschorst trouwens) . Ook Koen Bache (Hoegaardier en ex SC Hoegaarden en Sp Outgaarden) en Muzafer Beylem zijn oude bekenden.

We gaan Arsenal met het nodige respect ontvangen zondag maar we stellen voor om de vriendschapsbanden pas na de wedstrijd aan te halen  Komaan A ploeg, laat uw supporters aub nog eens juichen.

St Haasrode B - SCOH B (zondag Haasrode, 14u30)

Dankzij de welgekomen 2de overwinning van woensdag tegen Neervelp zakken onze B boys zondag met vertrouwen af naar Haasrode. Uiteraard wordt Haasrode B andere koek dan Neervelp maar waarom kunnen onze jongens niet iets gaan rapen. Haasrode is een jong team dat beter presteert dan ons B team (ze staan 9de met 17 punten), maar ze doen het wel minder dan vorig seizoen toen ze lang meededen voor de prijzen. Moeilijk wordt het zeker ook omdat er gespeeld wordt op het voor onze jongens ongewone kunstgras. Haasrode won woensdag ook en dit tegen het sterk gewaande Drieslinter met 1-3. In Drieslinter gaan winnen is niet iedereen gegeven dus het zegt toch iets over de sterkte van de Haasrodense Stormvogels. Toch geloven we in een puntje.  Succes mannen !

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement