Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

SCOH A - VC Bekkevoort 1-4

Na een weekje platte rust gaan we vandaag terug met volle moed aan de slag tegen V.C. Bekkevoort, stijger, maar al volop meedraaiend op een mooie vijfde plaats in de rangschikking.

We nemen de beste start en zijn bijna een half uur lang zowat de toonaangevende ploeg, een vroege treffer van Bartholomé wordt echter door de lijnrechter voor buitenspel afgevlagd, scoren lukt ons verder niet. Een beetje tegen de gang van het spel in opent Bekkevoort, een indraaiende hoekschop wordt aan de eerste paal slap weggewerkt, onze goalie weert nog af maar zoals zo vaak is de tegenpartij het eerst bij de afvallende bal en het staat 0-1 via Bervoets. Als van de hand gods geslagen laten we ons drie minuten later al op 0-2 zetten, in OHL-stijl lopen we onder een botsende bal en Schellens neemt het geschenk in dank aan. Nog voor de rust worden we er door dezelfde Schellens achteraan gewoon  “afgelopen”, dan is de buit voor de bezoekers al binnen, de tegentreffer van Janis Bartholomé op assist van Soetaers verzacht de pijn nog een klein beetje... we rusten met 1-3 op het scorebord.

Na de herneming komen de Hoegaardiers nog wel gedreven opzetten maar de ervaren rotten in de VC-verdediging en hun aalvlugge aanvallers beletten ons uiteindelijk om iets te rapen. Ondanks de paar kansjes die wij nog uit voetballen zijn het de gasten die via Y. Janssens en na weer eens lamlendig verdedigen de 1-4 eindstand op het bord zetten.

Na een zwakkere partij voetbal over de ganse lijn, tegen dit geolied geheel met sluitstuk Sammy Greven , aalvlugge aanvallers Yannick Janssens en Philip Schellens en dirigent Kevin Pairoux, staan we opnieuw met beide voetjes op de grond... er is weer werk aan de winkel ! Wij kijken echter vol vertrouwen uit naar het grote streekderby van volgende week  tegen Oplinter

een zes op twaalf op eigen terrein moet er volgens ons echt wel inzitten, succes !

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender & Uitslagen A-kern

Kalender & Uitslagen B-kern

Kalender & Uitslagen Vets

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2017-18

Planning Socceronline

Volgende evenement