Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

SCOH B - Toekomst Bunsbeek: 0-6

Zoals verwacht was Sc Out Hoegaarden B een maatje te klein voor topper Toekomst Bunsbeek. Onze jongens bleven voor heel wat volk, in eerste instantie vrij goed overeind maar het was al snel duidelijk dat standhouden tegen het vlot combinerend Bunsbeek niet kon blijven duren. In de 20 ste minuut was het zover en kwamen de bezoekers verdiend op voorsprong. SCOH B probeerde te reageren en via Omloop konden ze even voor gevaar zorgen. Vijf minuten voor rusten viel het 2de bezoekende doelpunt. Donvil kon randje buitenspel alleen op doelman Sergeys afgaan en scoorde de 0-2.

Ook na de rust bleven de roodzwarten de lakens uitdelen maar SCOH probeerde toch ook wat terug te doen. Een schot van Omloop ging naast, een hoekschop kon door Vanden Audenaerde niet worden binnengekopt. Wat later balverlies bij de brouwers en razendsnel strafte Bunsbeek dit af. Vanaf dan ging het snel en konden de jongens van speler Trainer Geysembergh vlot aandikken. Via een mooie lob werd het 0-4 en wat later gaf Rudi Geysembergh zelf de 0-5 op een blaadje aan zijn ploegmaat. In de laatste minuut nog een pijlsnelle actie van de bezoekers na weer Hoegaardens balverlies waardoor het nog 0-6 werd.

Een oververdiende zege van de bezoekers uiteraard die een zeer sterke indruk lieten en zonder meer de best voetballende ploeg is waartegen onze jongens dit seizoen uitkwamen. Op het prachtige Hoegaardense terrein kregen ze dan ook nog eens de perfecte gelegenheid om naar hartelust te combineren. Onze jongens verdedigden zich kranig maar waren niet opgewassen tegen het technische vermogen van Bunsbeek. Een schande is dat niet maar die domme foutjes moeten er wel uit. Soms werd het de bezoekers toch iets te makkelijk gemaakt. Verder dient gezegd dat het een zeer sportieve wedstrijd was zonder zware fouten en dus ook zonder kaarten. Chapeau ook aan de goed leidende ref. Dit Bunsbeek zal samen met Kortenaken voor de titel strijden, wij moeten het tegen andere teams doen. Misschien volgende week in de derby in Goetsenhoven.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement

SINTERKLAAS - 5 DECEMBER