Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

SCOH B - Toekomst Bunsbeek (A terr Hoegaarden, zondag om 14u30)

Dit weekend geen voetbal voor onze eerste ploeg maar wel voor de 2de ploeg. In 4de H zijn er 18 ploegen en rustpauzes zijn dan ook zeldzaam voor de mannen van Chris Waeytens.

Zondag moeten ze dus aan de bak en dat mag meer dan letterlijk worden genoemd want één van de twee grote titelpretendenten Toekomst Bunsbeek  komt op bezoek. Bunsbeek staat momenteel 2de in de rangschikking op 3 puntjes van leider Kortenaken maar heeft nog een wedstrijd te goed. Vorige zondag stond de clash tussen de 2 toppers op de agenda en het werd een billijk gelijkspel. Alleszins is het nu al duidelijk dat de titelstrijd zich waarschijnlijk  zal afspelen tussen deze 2 teams tenzij alsnog een derde hond (Waanrode of Korbeek) met het been gaat lopen.

Soit, we krijgen een topper op bezoek laat dat duidelijk zijn. Bij Bunsbeek is er sinds enkele jaren ook een frisse wind aan het waaien. De club stelde zichzelf serieus in vraag, startte met jeugdploegen en met heel wat nieuwe mensen aan het roer. Dat loont want de roodzwarten doen het al 2 jaar prima en willen terug naar de hun vertrouwde reeks 3de provinciale. Ook de aanstelling van Speler-Trainer Rudi Geysenbergh is daar niet vreemd aan. Rudi, is een ervaren voetbaldier die op zijn 47ste  nog steeds voetbalt, en in Bunsbeek een jonge ploeg gevormd heeft die hunkert naar succes. Onze jongens zijn gewaarschuwd dat ze zondag een geolied geheel voor de kiezen krijgt. Op ons groot, fantastisch liggend terrein zullen de roodzwarten naar hartelust kunnen combineren en als onze jongens niet in blok gaan spelen zal het 90 minuten afzien zijn.

Zo ver hoeft het echter helemaal niet te komen. Vorige zondag bewezen de mannen van Waeytens dat met een goede organisatie veel mogelijk is. Tegen het sterke Korbeek Sport verloren ze nipt met 2-1. Met diezelfde instelling en heel veel engagement en teamgeest kunnen ze het ook Bunsbeek moeilijk maken. Zondag recupereren de brouwers ook enkele afwezigen zoals Philips, Omloop en Thys vanden Audenaerde. Vermits er zondag geen wedstrijd voor het eerste is hopen we dat onze supporters onze 2de ploeg massaal komen steunen. In principe zijn we kansloos maar het blijft voetbal en waarom zou een stunt eens niet kunnen. We gaan Bunsbeek met respect ontvangen maar op het veld gaan we ze het leven proberen zuur te maken. B boys, als je graag voetbalt dan kijk je uit naar zondag want niets leuker dan tegen topploegen te spelen. Bunsbeek is sterk maar. veel scoren doen ze precies nog niet. Groenwit   tegen Roodzwart zondag op de heilige grasmat van Hoegaarden om 14u30 !!!

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement

LUNCH 11/11/2018