Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

SCOH A - VC Bekkevoort (zondag 8/11om 14u30)

Volgende zondag ontvangen de manschappen van Trainer Michiels neo 2de provincialer VC Bekkevoort. In principe dienden wij eerst naar Bekkevoort af te zakken maar op vraag van de roodblauwen hebben we de wedstrijd omgedraaid zodat zij hun eetfestijn in alle rust kunnen organiseren.

De wedstrijd tegen Bekkevoort komt na een weekend rust voor onze jongens en na de deugdoende zege op de vorige speeldag tegen Wezemaal. Onze jongens bewezen tegen Wezemaal dat het moeilijk ook kan want eerlijk is eerlijk we lagen in de eerste helft serieus onder en de winnende treffer kwam er toen tegen de gang van het spel in. Wat ons vooral blij maakte was het karakter dat getoond werd om ook al was het moeilijk in de organisatie te blijven spelen. In voetbal  kan het nu eenmaal gebeuren dat de tegenstrever sterker is maar dat betekent niet noodzakelijk dat je moet verliezen. We hoeven ons daar zeker niet over te schamen en bovendien waren we in de tweede helft wel baas over Wezemaal. Afin, de brouwers staan dankzij die zege op een 6de plaats en indien we een reeksje kunnen neerzetten moet de beoogde top 5 plaats binnen bereik komen. Winnen tegen Bekkevoort zorgt daar trouwens meteen voor want de ploeg van trainer Geert Paulussen staat op stek 4 met 2 puntjes voorsprong op de brouwers. Winst tegen hen zou dus voor "haasje over"  zorgen en een plaats binnen de top 5. . 

Bekkevoort kloppen is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan want de roodblauwen doen het UITSTEKEND in hun eerste jaar in 2de. Ze staan dus mooi 4de in het klassement en behaalden al enkele mooie zeges, zoals de 1-0 tegen topfavoriet Aarschot. Bekkevoort is dan ook de revelatie van het seizoensbegin. Helemaal onlogisch zijn hun sterke prestaties niet want er huist heel wat voetbaltalent in hun kern. Zo speelt klasbak Kevin Pairoux (ex Houtem en Rillaar) er maar ook bekende namen als Joni Paulussen, ervaren rot Sammy Greven, Kristof Janssens en Filip Schellens  (allen ex Aarschot) maken er mee het mooie weer. Bekkevoort werd vorig seizoen met de vingers in de neus kampioen in 3de A en totaliseerde 76 op 90 hetgeen aantoonde dat ze meer dan rijp waren voor 2de. Het zal dus wederom een goed SCOH moeten zijn willen we de punten thuis houden. De wedstrijd tussen Groen wit en  Roodblauw start om 14u30 wegens de wat sneller invallende duisternis. Supporters meer dan ooit aanwezig aub om onze jongens naar de top 5 te schreeuwen !!

 

Arsenaal Goetsenhoven - SCOH B (Goetsenhoven, zondag 8/11om 14u30)

De B boys hebben zondag nog eens een derby op de agenda. Ze moeten naar het naburige Goetsenhoven waar ze het plaatselijke Arsenaal partij dienen te geven. Vorig seizoen verloren onze jongens 2 x nipt van de buren ook al speelden de oranje zwarten toen mee voor de titel die ze pas in extremis uit handen gaven. Nu doet Goetsenhoven het heel wat minder. Ze staan wel boven de onzen maar ze hadden wellicht toch op meer dan de tot nu toe vergaarde 10 punten gerekend. De laatste weken doen de mannen van Trainer Bouts het wel beter en haalden ze een 5 op 9 . zondag zullen ze voor eigen publiek ongetwijfeld voor derbywinst gaan maar daar moeten die van ons zich uiteraard niet bij neerleggen. Vorige zonda kreeg de fel verzwakte B ploeg een stevige 6-0 van Bunsbeek maar daar staren we ons niet blind op. bunsbeek is geen spek voor onze bek, Goetsenhoven zal niet makkelijk getemd worden maar de kwaliteit van Bunsbeek zullen ze wellicht niet halen. Wat het wordt weten we zondagnamiddag. succes   

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement