Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

SCOH A – FC Rillaar Sport  (A Terr, Hoegaarden, zondag 15u)

De 6 op 6 en vooral de ruime overwinning vorig zaterdag in Haasrode, doen het vertrouwen bij de A ploeg ongetwijfeld toenemen. Niets zo belangrijk als vertrouwen voor een voetballer en een team zolang het maar niet omslaat in arrogantie en/of hautain spel.

Zondag ontvangen de brouwers Rillaar Sport en op papier zou het voor onze jongens een haalbare kaart moeten zijn, aangezien de Greunsjotters met een 0 op 9 en 0 gemaakte doelpunten de rode lantaarn dragen.  Iedereen die voetbal volgt en kent weet dat onderschatting dodelijk kan zijn, zeker op basis van de stand na amper 3 speeldagen.

Feit is wel dat Rillaar heel wat gevestigde waarden zag vertrekken en investeerde in jong talent. Ze werken dus aan een nieuw team en dat heeft tijd nodig. Vorige zondag kregen ze een ferme dreun van Averbode –Okselaar (0-6), maar in de eerste 20 minuten speelden de Rillaarse jonkies goed mee en versierden ze enkele goede kansen. Pas na de 0-2 gingen de kopjes onder.

Na een pandoering krijg je meestal een team dat zich extra toelegt op compact spelen en weinig ruimte weggeven en dus zal het zaak zijn voor de  mannen van Trainer Michiels om vooreerst geconcentreerd te starten en via snel combinatiespel de eveneens in groenwit uitkomende tegenstander te ontwrichten. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar dankzij de recente buit moet het vertrouwen om dit te doen er zijn

Doelman Wim De Windt die zaterdag uitviel en out is voor zondag, wordt uiteraard vervangen door doublure Jurgen Sergeys. Voor Hannes Claes, GJ Coenen, Robbie Dumoulin en Michiel Goen is  het nog even afwachten of ze wedstrijdfit zijn . De training donderdag zal uitsluitsel moeten brengen. De aftrap op onze frisgroene grasmat is voorzien op zondag om 15u.

St Neerwinden – SCOH B (Kruiskenstraat 1 Neerwinden, zondag 15u)

Op hetzelfde moment maar dan in de Landense deelgemeente Neerwinden staat een andere groenwitte confrontatie op de agenda. Onze B boys zijn er immers te gast bij het plaatselijke Standaard. Een confrontatie uit de onderste regionen want SCOH B heeft nog 0 punten, de Landenaars behaalden afgelopen zondag op het veld van Meldert hun eerste punt. Het wordt dus een interessante partij en uiteraard hopen de Hoegaardiers om hun eerste punten te sprokkelen. Na de prima wedstrijd tegen Orsmaal moet ook hun zelfvertrouwen de hoogte ingaan. Voetballend was het goed, alleen moeten de mannen van Waeytens scherper zijn in de zones van de waarheid. Indien ze zondag beide kwaliteiten kunnen combineren dan zou puntengewin mogelijk moeten zijn.  

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement