Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

ST Haasrode - SCOH A (zaterdag 12 sept om 19u30)

Na de zwaar bevochten maar deugddoende eerste zege van afgelopen zondag tegen Lubbeek moeten onze jongens bevestiging proberen te vinden in Haasrode. Traditioneel een moeilijke verplaatsing. Haasrode, dat net zoals SCOH 3 punten heeft  is ten opzichte van vorig sezoen vrij grondig veranderd. Zo werd Steven Peeters als Trainer vervangen door Nico Van Roost. De stormvogels versterkten zich ook ondermeer met de komst van Brent Vanzavelberg en Frederik Coosemans beiden afkomstig uit Meldert). Coosemans zal er zaterdag tegen Hoegaarden echter niet bij zijn want hij zou een zware knieblessure hebben opgelopen . Via deze weg wensen wij Fré veel sterkte en een spoedig herstel. 

Zoals gezegd is een bezoekje aan Haasrode nooit een gezondheidswandeling. In het verleden niet en heel waarschijnlijk ook nu niet. Vorig seizoen haalden de brouwers anderzijds wel een 6 op 6 tegen de geelroodzwarten en vooral de uitwedstrijd bracht ons in extase want dankzij een laat doelpunt van Michiel Goen wonnen we toen de 2de periode. Dergelijke prijs valt er zaterdag niet te rapen maar puntengewin op Haasrode zou ons toch al heel blij maken. Of de selectie van Hoegaarden anders zal zijn dan tegen Lubbeek valt af te wachten maar feit is wel dat Gerard Pierreux en Jens Polfliet terugkeren uit vakantie en is het anderzijds de vraag of Hannes Claes, die zondag halweg uitviel met een verrekking, en Gert Jan  Coenen speelklaat geralen Aftrap zaterdag om 19u30 

SCOH B - SC Orsmaal (zondag in Hoegaarden , 15u)

Onze 2de ploeg speelt zondag in Hoegaarden, haar 2de thuiswedstrijd van het prille seizoen en dit tegen SC Orsmaal. De jongens van trainer Waeytens zijn dringend op zoek naar wat vertrouwen en niets dat daar beter voor kan zorgen dan een puike prestatie al dan niet gekoppeld aan puntengewin. Tegen Orsmaal zal dat uiteraard niet makkelijk zijn want de roodblauwen behoren steevast bij de top van 4de provinciale. Dit seizoen startten ze anderzijds ook niet denderend met een voor hen te magere 1 op 6.

Het mag onze jongens echter niet uitmaken hoeveel punten de tegenstander heeft. Orsmaal is een stugge en ervaren ploeg en de taak die onze mannen hebben is om zondag goed georganiseerd en met de handen in elkaar, de kopjes in dezelfde richting 95 minuten strijd te leveren. Dat si wat de supporters van de brouwers willen zien. Een team dat 1 blok vormt, spelers die voor elkaar door het vuur gaan, die hun truitje willen nat maken, spelers die hun kopje niet laten hangen bij een tegenslag en last but not least kameraadschap en respect ! Als deze ingrediënten zondag aanwezig zijn dan maakt het niet uit wat de uitslag wordt, maar neem van ons aan dat de kans op puntengewin dan groter wordt. 

When The Going Gets Tough, The Tough Get Going... of anders gezegd... "echte mannen staan op wanneer het moeilijk wordt "  Let's go SCOH B.   

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender & Uitslagen A-kern

Kalender & Uitslagen B-kern

Kalender & Uitslagen Vets

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2017-18

Planning Socceronline

Volgende evenement

Zaterdag 26 & Zondag 27 mei